TUGA NE JENJAVA! GRUOVA UDOVICA U CRNINI: Lice joj je ispunjeno BOLOM! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

5 MESECI OD POGIBIJE REPERA

TUGA NE JENJAVA! GRUOVA UDOVICA U CRNINI: Lice joj je ispunjeno BOLOM! (FOTO)

Stars -

Danica Andonov, skoro pet meseci nakon što je tragično izgubila supruga Dalibora Andonovog Grua, počela je tek pomalo da izlazi u javnost.

Gruovu udovicu naš foto-reporter uslikao je pre dve večeri na premijeri filma „Grudi“, koja se održala u Kombank dvorani.

Danica, koja se pre toga pojavila na dodeli MAC nagrada krajem januara, došla je u društvu drugarica, takođe bivših manekenki.

Ono što je bilo uočljivo jeste da reperova udovica i dalje nosi crninu za suprugom. Pred početak emitovanja filma, ona je ćaskala s prijateljicom, ali je jasno da njeno raspoloženje još uvek nije kao nekad.

foto: Damir Dervišagić

Naime, bila je prilično ozbiljna, a povremeno je držala pognutu glavu. Istina je da, iako ima pomoć svekra i svekrve, oko poslova u kući i s decom sada je palo sve na njena pleća.

Kako su za Kurir ispričale nedavno komšije porodice Andonov na Vidikovcu, najveću snagu Danici daju sinovi Vuk i Relja, kojima se maksimalno posvetila.

Gru je poginuo 9. septembra tokom kajtinga kod Nautičkog kluba Zemun. To je, osim za njegovu porodicu, bio veliki šok i za sve njegove kolege, prijatelje i mnogobrojne fanove.

foto: Damir Dervišagić

Kurir / N. M. Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track