NAJBOLJE LAST MINUTE PONUDE ZA EGZOTIČNA PUTOVANJA I OBILASKE EVROPSKIH GRADOVA
Foto: Promo

NAJBOLJE LAST MINUTE PONUDE ZA EGZOTIČNA PUTOVANJA I OBILASKE EVROPSKIH GRADOVA

Stars -

Volite da putujete, ali ne znate koju destinaciju izabrati ovog puta? Bez brige jer „Travelland“ je za vas izdvojio neke od najboljih ponuda.

Hurgada, biser Crvenog mora, vrtoglavom brzinom je iz ribarskog seoceta izrasla u glavni turistički centar Egipta. Spoj velelepnih novoizgrađenih hotela i dugih plaža sa sitnim belim peskom svakog turistu ostavi bez daha. Zahvaljujući mističnom podvodom svetu, svrstava se među 5 najboljih svetskih centara za ronjenje, pa je među roniocima naročito popularna. Zašto Hurgadu posećuju milioni turista svake godine, možete se uveriti već 16.2. po ceni od 279€!

foto: Promo

Bali je inspirativno, magično ostrvo, prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno-zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Tradicija i duhovnost gostoljubivih i nasmejanih meštana, jedinstvena kultura i način života kakav možete videti samo ovde, čine Bali mestom kome će se svaki posetilac rado vratiti. Posetite Bali po ceni već od 699€!

Barselona je glavni grad najrazvijenije španske provincije, Katalonije, i u svemu ocrtava kulturno i istorijsko bogatstvo ove regije. Ovaj kosmopolitski grad smešten je na obali Mediteranskog mora i fascinira kontrastom ostataka i svedočanstava prošlosti i jedinstvene moderne arhitekture. Široki bulevari, prostrani trgovi, veliki šoping centri, zapanjujući spomenici i prelepe plaže čine Barselonu gradom koji obavezno morate posetiti. Barselonu možete posetiti po ceni od 399€!

foto: Promo

Jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta, Istanbul, vekovima su oblikovale grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska civilizacija. Ovaj nestvarni spoj evropskog i orijentalnog, kaldrme i širokih bulevara, uličnih sendviča i glamuroznih obroka na obali Bosfora, malih pijaca i ogromnih tržnih centara - čine ovaj grad zaista posebnim doživljajem. Cena za polazak 27.2. je 329€!

U srcu Iberijskog poluostrva smeštena je prestonica kraljevine Španije – Madrid, čuven po živopisnoj atmosferi, fascinantnoj istoriji i arhitekturi. Ovo je grad u kome se tradicionalno i moderno prepliću na svakom uglu: tu su prekrasni stari trgovi i palate, ali i savremene poslovne zgrade. Brojne znamenitosti, kao što su Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Mayor i mnoge druge možete obići 4.3. po ceni od 449€!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track