EKSKLUZIVNI PAPARACO! ČIJE FOTKE VREBA IGOR KOJIĆ KEBA? Severinin muž sastanči bez pevačice
Foto: Kurir, Ana Paunković

Tajni sastanak

EKSKLUZIVNI PAPARACO! ČIJE FOTKE VREBA IGOR KOJIĆ KEBA? Severinin muž sastanči bez pevačice

Stars -

Tajni sastanak Suprug pevačice poznate po eksplicitnim snimcima u utorak se sastao sa javnosti nepoznatim muškarcem u restoranu u Inđiji, gde su sat vremena razgovarali i gledali sadržaj iz telefona

Otkako su se venčali, Severina i Igor Kojić su nerazdvojni. Bar takvu sliku neguju na društvenim mrežama.

Pevačicinog supruga retko gde predstavnici sedme sile mogu da sretnu ili uslikaju bez nje, zbog toga što se trudi da vešto izbegne predstavnike medija, ali paparaco Kurira je ipak uspeo da ga fotografiše.

foto: Kurir

I dok se čaršijom uveliko spekuliše da naslednik Dragana Kojića Kebe i Seve više nisu zajedno, naša redakcija mu je bila za petama.

Naslednik Dragana Kojića Kebe je u tržni centar u Inđiji došao u utorak oko sedamnaest časova. U prvom trenutku smo pomislili da pevačica kupuje po radnjama dok je njen suprug seo da malo predahne, ali ubrzo smo se uverili da od nje nije bilo ni traga ni glasa.

foto: Kurir

Takođe, ni Kojić nije ništa pazario, ali ga je zato u tom restoranu čekao javnosti nepoznati muškarac.

Njih dvojica su se srdačno pozdravili, a nakon što su poručili piće, usledilo je gledanje sadržaja iz telefona. O čemu su pričali i šta je taj čovek pokazivao Igoru, nismo uspeli da saznamo, ali telefon nisu ispuštali iz ruku. U lokalu su se zadržali oko sat vremena, posle čega je svako otišao svojim putem.

Podsetimo, pre 16 godina Severina je izazvala opšti haos kada se pojavio njen snimak sa jahte vrlo eksplicitnog sadržaja. Taman kada je javnost zaboravila na to, na internetu su procurile njene šokantne fotografije na kojima je potpuno gola. Naime, na jednom internet sajtu osvanule su nove fotografija, a na njima je Seve ponovo potpuno obnažena.

Možda je u pitanju Fotošop ili dobra montaža, ali su za kratko vreme ove slike podigle veliku prašinu. I to se ponovilo još jednom!

foto: Kurir

LJILJANA STANIŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track