Najnovije vesti

SEVERINA SE ODREKLA IGOROVOG PREZIMENA! Ovo je jedan JAK RAZLOG zbog čega neće da bude KOJIĆ!
Foto: Instagram

Izbrisala ga

SEVERINA SE ODREKLA IGOROVOG PREZIMENA! Ovo je jedan JAK RAZLOG zbog čega neće da bude KOJIĆ!

Stars

Marketinški stručnjaci tvrde da jeSeverina izgradila ime i pre nego što se udala. Karijeru je započela 90-ih, pa smatraju kako nema potrebe da u karijeri koristi prezime supruga, bivšeg fudbalera Igora Kojića

Čest je slučaj da uspešne žene koje su izgradile karijeru i prepoznatljivost ostavljaju svoje devojačko prezime jer je to dio njihovog ličnog brenda po kojem su prepoznate, tvrdi Bojan Bernik.

Iz tog razloga je, ističe Bernik, navodno Severina Kojić (47) na društvenoj mreži maknula prezime supruga, bivšega golmana Igora Kojića (32).

"Kad pričamo o Severini, ona je kao jaki brend prepoznata po imenu i svi znaju na koga mislimo kad kažemo Severina. Je li Kojić ili Vučković, potpuno je nebitno", objašnjava stručnjak.

Isto mišljenje ima i splitski estradni menadžer Ivica Bubalo koji smatra da je Severina zadnja osoba kojoj treba prezime supruga.

Uprkos tome što ju prati čak milion i 200.000 fanova, pevačica prati samo supruga Igora. Ne prati ni svekra Dragana Kojića Kebu (59) kojem često komentariše fotografije.

Severinini obožavatelji smatraju kako među supružnicima nema većih trzavica te kako je micanje prezimena samo deo njenog imidža pošto je već kao tinejdžerka počela karijeru pod imenom 'Severina'. Inače, Severina je nekoliko puta na društvenim mrežama naglasila koliko ima dobar odnos sa svekrom i svekrvom. Pevačica je u Beogradu pozirala s njima čime se 'pohvalila' na društvenoj mreži.

- Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svetu... Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja porodica u svetu neizvesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! - napisala je Seve na društvenoj mreži.

kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...