MNOGI SU BILI PROTIV NAS: Bekuta se ovako bori sa OSUDAMA drugih, pa priznaje zbog čega je Mrka podneo NAJVEĆU ŽRTVU!
Foto: ATA Images

ISKRENO O ODNOSU

MNOGI SU BILI PROTIV NAS: Bekuta se ovako bori sa OSUDAMA drugih, pa priznaje zbog čega je Mrka podneo NAJVEĆU ŽRTVU!

Stars -

Ana Bekuta priznaje da je Milutin Mrkonjić podneo najveću žrtvu kada se zbog nje odrekao ministarske pozicije i otkriva da nije bilo lako da se izbore sa raznim osudama.

Pevačica i političar zabavljaju se više od osam godina jer su romansu započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine. Mnogi su osuđivali nihovu vezu, budući da je Milutin zvanično i dalje u braku sa suprugom Dašom, ali to nije poljuljalo odnos ovog para.

foto: Privatna arhiva

"Naš uspeh je to što trajemo osam godina. Mnogi su bili protiv nas, mnoge neverne Tome, ali svima smo pokazali da je naša ljubav prava i jača od svega. Izdržali smo sva ta govorkanja, te tračeve kako komšija, tako i javnosti. Mi smo ostvareni ljudi, ostvareni profesionalno, nama je najbitnije da mi znamo šta je istina i da imamo podršku naših porodica. Stalo nam je samo do onoga šta mislimo mi i naši najmiliji. Ostali nas ne dotiču", kaže Bekuta povodom zluradih komentara na račun njene veze sa Milutinom i njegovog braka sa drugom ženom.

foto: Privatna Arhiva

Sa druge strane, bilo je i onih koji su govorili da je Ana sa Milutinom u emotivnoj vezi iz koristi, posebno onda kada je sedeo u ministarskoj fotelji.

"To da li sam sa Milutinom iz koristi pokazuje najbolje to što sam sa njim već osam godina. Dok je bio ministar bili su takvi komentari i zbog toga je Milutin rešio da da ostavku. On je podneo najveću žrtvu zarad naše sreće i ljubavi. To je bio dokaz njegove ljubavi prema meni", objašnjava Ana odluku Mrkonjića koji je dao ostavku na mestu ministra saobraćaja 2013. godine.

Ana kaže da su tri stvari najbitnije u ljubavnom odnosu dvoje zrelih ljudi.

"Najbitnije su ljubav, poštovanje i podrška. To nas održava sve ove godine. Bitna je strast za vezu, kako da ne! Strast postoji i dalje u našoj vezi. Milutin kaže: "Tri puta na dan". To je mera (smeh)", rekla je Bekuta.

foto: Printscreen Prva

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track