EKSKLUZIVNI PAPARACO! JELENA ZARADILA 20 MILIONA $ A KUPUJE JEFTINU ROBU! Teniserka pazarila haljine od 5.000 dinara!
Foto: Kurir

Jelena Janković ne mari za brendove

EKSKLUZIVNI PAPARACO! JELENA ZARADILA 20 MILIONA $ A KUPUJE JEFTINU ROBU! Teniserka pazarila haljine od 5.000 dinara!

Stars -

Jeftina roba Nekad najbolju teniserku sveta zatekli smo dok je pazarila garderobu u centru Beograda, za koju je iskeširala samo 200 evra, s obzirom na to da je reč o modnoj marki za svačiji džep

foto: Kurir

U dugogodišnjoj teniskoj karijeri Jelena Janković zaradila je skoro 20 miliona dolara, a pored toga ima i nekoliko privatnih biznisa od kojih solidno prihoduje.

foto: Kurir

Mogla bi da živi vrlo lagodno i da sebi priušti šta god poželi, ali ona se očigledno ne zadovoljava skupim stvarima.

Jelena voli da, kao većina devojaka, pazari povoljniju garderobu, umesto skupih brendiranih komada koji koštaju po nekoliko hiljada evra. Bivšu teniserku zatekli smo u jednoj poznatoj prodavnici odeće u centru Beograda, gde je dugo razgledala novi asortiman koji je u ponudi. Nije mogla da se odluči da li joj se više sviđa nekoliko pari farmerki, haljina za proleće, sako ili šarene košulje. Dugo se dvoumila, konsultovala s drugaricom, koja joj očigledno daje modne savete, ali to nije pomoglo. Na kraju je Jankovićeva odlučila da kupi sve što joj se tog dana svidelo. Iznos na kasi bio je oko 200 evra, što je za nju prava sitnica. Posle više od sat vremena Jelena je iz prodavnice izašla zadovoljna, s kesom u rukama.

foto: Ana Paunković

Nekad najbolja teniserka sveta već godinama živi u Dubaiju, za koji je, kako je rekla, vežu samo lepe uspomene.

foto: Ana Paunković

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja