PRINCEZA TRUBE U POSETI INDIJI: Pogledajte kako mlada Danijela izgleda u sariju!
Foto: Promo

PRINCEZA TRUBE U POSETI INDIJI: Pogledajte kako mlada Danijela izgleda u sariju!

Stars -

Najpoznatija mlada trubačica Danijela Veselinović, na poziv jedne indijske organizacije otišla je u Indiju gde joj se ukazala prilika da prezentuje našu muzičku baštinu.

foto: Promo

"Nastupala sam zajedno sa svojim dragim koleginicama Nedom Nikolić, Sandrom Milošević i kolegom Aleksandrom Petrovićem, a koncerti su bili veoma posećeni! Nastupali smo u sali koja prima oko 1300 ljudi, i bila je puna za sva tri koncerta. Prezadovljna sam kako su indijci reagovali na naš program", rekla je Danijela.

Pored koncerata, ljubazni domaćini su ih vodili u obilaske različitih kulturnih i istorijskih znamenitosti, a ispunili su i jednu od najvećih Danijelinih želja - da obuče sari!

foto: Promo

"Ljubazni domaćini odmah su kupili za devojke sarije, a za muškarce kurte i organizovali nam foto šuting. Bilo je to jedno divno iskustvo. Iako izgleda prelepo, sari je veoma komplikovano obući. Pomogla nam je jedna modna dizajnerka. Verovali ili ne, oblačenje je trajalo dvadesetak minuta, ali vredelo je. Osetili smo se na trenutak kao pravi Indijci, a za uspomenu ostale su nam prelepe fotografije, kao i ti kostimi koje smo dobili na poklon", rekla je Danijela.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track