SAJAMSKI POPUSTI SU PRED ISTEKOM: REZERVIŠITE LETOVANJE NA VREME
Foto: Promo

SAJAMSKI POPUSTI SU PRED ISTEKOM: REZERVIŠITE LETOVANJE NA VREME

Stars -

Ako još uvek niste isplanirali letovanje, sada je prava prilika da to učinite jer sajamski popusti ističu. Pogledajte ponude koje je „Travelland“ pripremio za Vas.

foto: Promo

Hotel Miraggio Thermal & Spa Resort 5* nalazi se na jugozapadnoj obali Kasandre, pored veličanstvene Kanistro plaže. Poseduje vrhunski spa centar, koji pruža veliki izbor usluga, uključujući termalne bazene, specijalne tuševe i hidroterapeutske mlaznice. Gostima su na raspolaganju sadržaji za bavljenje vodenim sportovima, teniski tereni, restorani i barovi, 3 otvorena bazena, dečje igralište i brojne druge pogodnosti. Obezbeđen je popust do 45%!

Mount Athos Resort 5* je nov hotel koji se nalazi u Jerisosu i sastoji se iz glavne zgrade, bungalova i vila, koje će biti otvorene sledeće godine. Nudi smeštaj sa besplatnim privatnim parkingom, bazenom, fitnes centrom, salonom lepote, teniskim terenom, restoranima i brojnim drugim sadržajima. Pored privatne plaže, gosti se mogu opuštati i u vrtu ili nekom od barova, a organizuje se i večernji zabavni program. U ovom hotelu možete uživati uz sajamski popust do 43%!

foto: Promo

Smešten u Maroniji kod grada Komotini, hotel FilosXenia Ismaros 4* gleda na padine planine Ismaros i na Trakijsko more. Svojim gostima nudi razne pogodnosti, kao što su: bazen i bar kraj bazena, teretana, sauna, restoran, bazen i parking. Sobe su opremljene klima-uređajem, mini-barom, TV-om sa satelitskim kanalima, fenom za kosu, priborom za peglanje (na zahtev) i toaletnim priborom. Sedam noći za dvoje odraslih i dete možete platiti po ceni već od 368€!

Kassandra Palace 5* nalazi se u Kriopigiju, pored prelepe privatne plaže, označene Plavom zastavicom. Za ljubitelje sportskih aktivnosti tu su tenis, vožnja bicikla, sportovi na vodi i potpuno opremljen fitnes studio. Za opuštanje tu je novi spa centar sa hidromasažnom kadom, saunom, hamamom i zatvorenim bazenom sa toplom vodom. Svetle i prozračne sobe u ovom pansionu sadrže privatni balkon. Iskoristite sajamski popust do 40%!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja