KEMIŠ JE PRE BRAKA SA ZMIJANČEVOM BIO SA DRAGICOM! A ovo je njegova ćerka Jelena: Evo šta Zorica Brunclik misli o njoj!
Foto: Zorana Jevtić

otkrivamo

KEMIŠ JE PRE BRAKA SA ZMIJANČEVOM BIO SA DRAGICOM! A ovo je njegova ćerka Jelena: Evo šta Zorica Brunclik misli o njoj!

Stars -

Miroljub Aranđelović Kemiš iz braka sa izvesnom Dragicom, s kojom je bio pre nego što je uplovio u bračne vode sa Vesnom Zmijanac, ima ćerku Jelenu koja živi u Nemačkoj.

Zlata, koju mu je rodila Zorica Brunclik, nije njegova jedina naslednica.

"Kemiš i Dragica su se upoznali 1979. u Frankfurtu. U braku su bili oko godinu dana i tada su dobili Jelenu. On je čak i prisustvovao porođaju. Njihova veza je pukla kad se Miroljub vratio u Srbiju da služi vojni rok", ispričao je naš dobro obavešteni izvor pa dodao: "Nakon njihovog razvoda Jelena je ostala da živi s majkom. Ona je i danas u Nemačkoj i održava kontakt sa ocem i njegovom porodicom."

"Jelena je plod jedne ljubavi. Ona živi u Nemačkoj i u odličnim smo odnosima. Radi u poznatoj avio-kompaniji. I sa njenom majkom smo Zorica i ja u fenomenalnim odnosima. Verujte da u našoj familiji nema ničeg šokantnog. Moja ćerka mi je prošle godine podarila unuku Luanu. Sa zetom često dolazi u Srbiju i svi uživamo u porodičnim okupljanjima", ispričao nam je Kemiš.

U razgovor se uključila i Zorica:

"Jelena je oduvek dobrodošla u naš dom. Mi decu ne razdvajamo. Svi se lepo slažemo, volimo i poštujemo. Budući da Jelena živi u Nemačkoj, nažalost, ne možemo stalno da se posećujemo, ali vodimo računa o datumima i rođendanima."

Kurir.rs, M.G/Lj. Stanišić/Foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track