Najnovije vesti

BORIS NOVKOVIĆ ŽRTVA INTERNET PREVARE, POSLAO BRUTALNU PORUKU: Ne bih se menjao ni sa TAJKUNIMA, a ni najvećim ZVEZDAMA!
Foto: Printscreen/Instagram

SUROVO

BORIS NOVKOVIĆ ŽRTVA INTERNET PREVARE, POSLAO BRUTALNU PORUKU: Ne bih se menjao ni sa TAJKUNIMA, a ni najvećim ZVEZDAMA!

Stars

Borisu Novkoviću desilo se da se jedan korisnik predstavlja kao on na društvenim mrežama, pa mu se na svom Instagramu obratio.

"Iskoristiću ovo za malo spiritualnog osvrta. Dragi "boris_novkovic11". To što si uzeo moj identitet, nije problem mog ega, veći je problem tvog života, jer život koji ti je poveren toliko je blistava i unikatna stvar koja čini ogromnu razliku od pustih informacija i memorija pohranjenih u glavi. Ispod te površine svega toga nalaziš se ti i nisi možda centriran u opipljivom mozgu, možda si u grudima, stomaku? Tvoja ja jesam, nevidljiva energija života, nije fizika. I nema veće sreće nego osvestiti sebe ispod slojeva buke intelekta i biti sretan jer nas od životinja dele upravo imaginacija i kreacija te težnja da spoznamo ko smo, dok životinje isključivo preživljavaju", napisao je on na Instagramu i dodao:

"Zato budi ponosan što si ti upravo ti, takav jedinstven i dragocen kao što se ja ni sa kim ne bih menjao za sebe ni s najvećim tajkunima, zvezdama, prokleto volim to samo moje u sebi toliko kompleksno i jednostavno, ali moje. Ovo je savet iz ljubavi i želje da ti pomognem da centriraš svoju energiju i usmeriš je u pozitivnom smeru što će rezultirati dobrim za tebe i sve oko tebe. Sadhguru je neko čija razmišljanja preporučujem tebi i svima koji žele biti svesni sebe mimo svog umno razumnog, već ispod te površine, malo filozofije za danas, i jos nešto , zar nije lepše uvek srcem, nego đonom, tada dobiješ mnogo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic) on

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...