BILJA SEČIVANOVIĆ O PESNIČENJU I SAČEKUŠI KOD GROBLJA! Pastorka joj prestravljena, ne sme da se vrati u školu!
Foto: Printscreen Premijera

ima ozbiljne traume

BILJA SEČIVANOVIĆ O PESNIČENJU I SAČEKUŠI KOD GROBLJA! Pastorka joj prestravljena, ne sme da se vrati u školu!

Stars -

Bura oko prebijanja šesnaestogodišnje pastorke pevačice Bilje Sečivanović i dalje se ne stišava. N. N. je pretučena prošlog četvrtka po povratku iz škole, nakon čega ju je otac Aleksandar odvezao u Urgentni centar gde su joj ustanovljene lakše telesne povrede. Aleksandar i Biljana za prebijanje optužuju oca i dedu njene školske drugarice sa kojom je u svađi, a ceo slučaj će nakon policije završiti i na sudu.

"Dete je otišlo normalno, zdravo, pravo u školu, a sa autobuske stanice kod osnovne škole su nas pozvali da dođemo po dete, da je izudarana pesnicama od strane jednog starijeg gospodina. Aleksandar je otišao i odmah je dete odveo kod lekara, u Urgentni centar da snime glavu, jer ju je boleo vrat, vrtoglavicu je imala, padala je u nesvest. Tamo smo posle dobili povratnu informaciju kako to niko nije uradio, kako su one spremale sačekušu kod groblja", rekla je Biljana u "Premijeri" pa dodala da je Aleksandru veoma teško pala vest o prebijanju ćerke.

"Njih dvoje su posebno vezani, iz tog razloga ona i živi sa njim, tako se odlučila jer ima pravo, ima 16 godina. Ja kao majka bih možda baš burno reagovala, možda čak i napravila neki incident, pa bih možda bila i krivično gonjena. On je bio priseban, nije želeo da pravi sebi dodatne probleme već je pustio da to policija reši, da uzmemo zapisnik, izjave od tih devojčica koje su bile tu i videle šta se događalo."

foto: Printscreen Premijera

Biljana priznaje da su dve devojčice izvesno vreme u sukobu, ali ne vidi potrebu da se drugi u isti upliću.

"Zašto neko dolazi da isteruje neku pravdu? Ako su deca imala nesuglasice, trebalo je to da se reši na normalan, ljudski način, a ne batinama", poručila je pevačica pa dodala da posle svega što je preživela šesnaestogodišnja devojčica ima velike strahove.

"Ona je bila u fazonu: 'Da li ja smem da idem u školu?'. Sad je i dete u strahu da li sme da ide u školu, kako da se vrati... Pa, ne možemo je držati u kavezu, voziti je, slati obezbeđenje, ne daj Bože. Ja sam imala strah jer nikada ne znate da li može da se ponovi", zaključila je ona.

foto: Printscreen Premijera

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track