SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL NA KOPAONIKU: Peti Music Week festival startuje ovog vikenda u Hotelu Grand
Foto: Promo

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL NA KOPAONIKU: Peti Music Week festival startuje ovog vikenda u Hotelu Grand

Stars -

Grand Hotel & Spa biće epicentar dešavanja i ovog marta na Kopaoniku. Peti po redu Music Week festival na Kopaoniku obeležiće najveće muzičke zvezde Balkana. Aleksandra Prijović i Zdravko Čolić otvoriće ovogodišnji festival svojim nastupima 6. i 7. marta, dok će Saša Matić i Svetlana Ceca Ražnatović spektakularnim koncertima 13. i 14. marta izazvati lavinu dobrog provoda na najpoznatijoj srpskoj planini.

foto: Promo

Uzbuđenje povodom predstojećih koncerata ne kriju ni izvođači ni publika, koja sa nestrpljenjem očekuje da čuje vanvremenske hitove svojih omiljenih zvezda. „Grand Hotel & Spa u potpunosti je spreman za najveći muzički spektakl ove sezone, ne samo u Srbiji, već i na prostoru celog Balkana.

foto: Promo

„Sa velikim zadovoljstvom očekujemo dolazak svih gostiju, a posebno smo ponosni na činjenicu da je interesovanje ove godine nadmašilo sva očekivanja. Najveće zvezde ali i vrhunska usluga koju obezbeđujemo svim našim gostima zasigurno doprinosi tome da naš hotel već godinama predstavlja najpoznatiji simbol Kopaonika”, poručuju iz najvećeg hotelskog kompleksa.

foto: Promo

Prvi Music Week festival na našoj najpoznatijoj planini organizovan je 2016. Festival je ubrzo postao svojevrsni brend i događaj na kome je zagarantovan dobar provod za koji se uvek traži karta više. Nema sumnje da će svi posetioci pored poznatog martovskog skijanja uživati i u ekskluzivnim koncertima najvećih muzičkih zvezda Balkana u hotelu Grand, koji svojim gostima nudi pakete sa obuhvaćenim smeštajem u čak 191 luksuznih soba i apartmana, uz uživanje u svim spa sadržajima i besplatnim kartama za sve koncerte.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track