OSTALO JE JOŠ SAMO 10 MESTA PO NAJNIŽIM CENAMA: Ne propustite šansu da odete u ISTANBUL, BARSELONU I KAPADOKIJU!
Foto: Promo

OSTALO JE JOŠ SAMO 10 MESTA PO NAJNIŽIM CENAMA: Ne propustite šansu da odete u ISTANBUL, BARSELONU I KAPADOKIJU!

Stars -

Ako želite da putujete po Evropi, upoznajete druge narode i običaje, „Travelland“ Vam predstavlja odlične ponude. Broj mesta je ograničen, zato požurite!

Konstantinopolj, Carigrad, a danas Istanbul – grad koji leži na dva kontinenta i predstavlja očaravajući spoj kontrasta sa raskošnom i jedinstvenom kulturom. Možete ga posetiti već 13. marta po ceni od 229€ za hotel Monaco 3*, se nalazi u delu grada Laleli, u blizini trgovačke zone i mnogobrojnih prodavnica i restorana. Za polazak 18. marta cena će biti 299€, a za 19. mart 279€. Hotel Grand Hillarium 4* nalazi se u delu grada Yenikapi i poseduje restoran, bar, unutrašnji bazen, saunu, tursko kupatilo. Za polazak 13. marta cena je 229€, za polazak 18. marta 309€, a za polazak 19. marta 289€.

foto: Promo

Barselona je kosmopolitski grad smešten na obali Mediteranskog mora, koji u svemu ocrtava kulturno i istorijsko bogatstvo španske provincije Katalonije. Hotel Madanis 4* je moderan i inovativan, a smešten je u četvrti Les Korts na jugoistoku Barselone i dobro povezan sa gradskim prevozom sa kulturnim centrom grada. Cena za polazak 24. marta je 465€.

foto: Promo

Kapadokija je čudo prirode koje se nalazi u oblasti centralne Anadolije u Turskoj, poznato po nestvarnoj prirodnoj dekoraciji i šarenim balonima koji jedre nebom. Ciner hotel 3* nalazi se u mestu Goreme i raspolaže klimatizovanim i ukusno nameštenim sobama. Ako odaberete polazak 24. marta, možete odsesti u Ciner hotelu ili hotelu Monaco po ceni od 435€.

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43 u Beogradu, a više informacija mogu pronaći pozivom na brojeve telefona 011/324-6591 ili 011/218-7119, kao i na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track