SAD JE JASNO ZBOG ČEGA JE LUNA ĐOGANI UŠLA U RIJALITI: Marka napolju nije ni pominjala, a detalje izneo njen ROĐAK!
Foto: ATA Images

ISPLIVALO

SAD JE JASNO ZBOG ČEGA JE LUNA ĐOGANI UŠLA U RIJALITI: Marka napolju nije ni pominjala, a detalje izneo njen ROĐAK!

Stars -

Luna Đogani ušla je ponovo u rijaliti, a priča se da se neće boriti za glavnu nagradu, kao i da je ušla u "Zadrugu" da bi se pomirila sa dečkom Markom Miljkovićem.

Sada je istinu otkrio njen rođak, Adam Đogani.

foto: Printscreen

"To je laž, oni su zaista raskinuli van rijalitija, a Luna nije ni ušla u šou sa namerom da se pomiri sa Markom. Pričala je da joj on neće smetati u rijalitiju, da su ostali u dobrim odnosima i to je sve", kaže Adam, te objašnjava:

"To je negde i bilo očekivano. Videlo se kada je ušla da ga i dalje voli, kao i on nju. Samo me iznenadilo da se to tako brzo desilo. U spoljnom svetu nikada nije govorila da i dalje voli Marka i da pati za njim, očigledno je sve to skrivala u sebi, a sada je isplivalo."

foto: Printscreen/Youtube

Lunin brat Adam otkriva i šta se sve dešavalo pre njenog ulaska.

"Ona je tu odluku donela desetak dana pre ulaska u rijaliti. Kada je saopštila Anabeli i ostalim članovima porodice, bili smo u šoku. Nismo očekivali. Međutim, to je njena odluka i rešili smo da je podržimo", kaže Adam i dodaje:

"Ušla je u rijaliti-šou zato što je dobila zaista dobar honorar, ali i da bi ispromovisala nove pesme. Ona će nastaviti da se bavi pevanjem kada izađe iz rijalitija", kaže Adam, i demantuje glasine da joj je karijera propala i da je morala da uđe u rijaliti jer nema drugi način da zaradi novac.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track