POLOMIO MI JE NOS, OSTAVIO ME JE DA KRVARIM: Šokantna ispovest Irme Sejranić! Bivša učesnica Parova POTRESLA REGION
Foto: Printscreem/Happy

POTRESNO

POLOMIO MI JE NOS, OSTAVIO ME JE DA KRVARIM: Šokantna ispovest Irme Sejranić! Bivša učesnica Parova POTRESLA REGION

Stars -

Bivša učesnica "Parova" Irma Sejranić je bila žrtva nasilja. Govorila je o nasilju nad ženama pa je ispričala svoje iskustvo.

Naime, nju je dečko držao zaključanu u stanu, tukao 2-3 puta na dan tokom godinu i po dana, pratio svuda u stopu i kontrolisao.

foto: Printscreem/Happy

"Počela sam da se zabavljam sa jednim dečkom kada nam je bilo otprilike 18 i po godina, oboje smo bili klinci i bili smo prijatelji dve godine, izlazili smo, družili se, ali nije to ta bila osoba zapravo, u koju se on pretvorio. Ne znam šta se u njegovoj glavi desilo, mislim da su to traume koje on nosi iz detinjstva zbog njegovog oca. Što su mu roditelji bili razvedeni, što mu je otac bio kik bokser, i što je maltretirao njegovu majku i njega na kraju krajeva i on je sve iskalio na mene.", kaže Irma i dodaje:

"To je muškarac koji me je oteo, koji me je svakodnevno zlostavljao... Jednom prilikom je počeo da me tuče pred tatom, bez ikakvog razloga, verovatno jer je bio pijan... Udarao me je u glavu bokserom, a i nogama. On je muškarac od 120 kila, zamislite kako to sad izgleda. Tata je njegov uleteo između nas dvoje, odgurnuo ga je i udario i ja sam uspela da pobegnem."

Na pitanje zašto je bila sa takvim čovekom u vezi ona je odgovorila:

"Ja sam krenula u tu neku vezu s njim, međutim bilo je kasno, ja sam ga zavolela, nažalost, bila sam klinka bez samopouzdanja..."

Kako Irma kaže mnogo puta je tukao, a prvi put joj je slomio nos pred njenom drugaricom:

foto: Printscreem/Happy

"Doveo mi je moju najbolju drugaricu sa kojom me je prevario i udario me je kolenom u nos. Polomio mi je nos, stavio me u kadu i zaključao, da tamo krvarim. On je otišao sa njom dalje. Ona me je izdala... moja najbolja drugarica sa kojom sam odrasla. Ona je tada videla šta se desilo ali ćutala je."

Jedno vreme je držao zatvoremu u stanu, bilo joj je zabranjeno da kontaktira roditelje i prijatelje, ali ponekad joj je njegova majka krišom davala telefon da pošalje po koju poruku svojima:

"Zabranio mi je da se čujem sa roditeljima. On mi je oteo dokumenta, nisam mogla nigde da odem, njegovoj majci je takođe pretio da će je ubiti ako kaže nešto. - rekla je ona i dodala da je imala dnevnik u koji je pisala sve što je želela da kaže majci, da joj ispriča šta preživljava i koliko joj je teško."

Irma je opisala i kako su izgledale i njene noći s njim:

"Budio me je svaku noć udarcima. U glavu, u rebra, u stomak... Lomio mi je rebra, nos, svašta, nisam kosu na glavi imala."

Kako kaže tukao ju je zbog toga što nije bila nevina, što je sanjao da ga vara, pa je nakon toga terao na intimne odnose i silovao je.

"Njega to loži, on je frik. Njemu je to prijalo, on je to voleo, on je jedan ozbiljan psihopata!" zaključila je ona.

foto: Printscreem/Happy

Kurir.rs / M.M, Foto. Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track