PEVAČICA SE TAJNO UDALA! Odselila se u Valjevo a posle KRAHA braka, raskinula ugovor sa Grandom, u sve se umešala mama
Foto: Dragan Kadić

Samostalna

PEVAČICA SE TAJNO UDALA! Odselila se u Valjevo a posle KRAHA braka, raskinula ugovor sa Grandom, u sve se umešala mama

Stars -

Pevačica Jelena Vučković 2011. godine krenula je stopama svoje majke Goce Božinovske i zakoračila u estradne vode. Tada se publici predstavila u takmičenju "Zvezde Granda", posle čega je snimila nekoliko pesama, ali se potom povukla iz javnog života.

Jelena se svojevremeno u Beograd doselila iz Kraljeva, gde je odrasla uz baku, a dolazak u prestonicu za nju je bio stresan. Jelenin otac je kompozitor Rade Vučković, sa kojim je Goca zatrudnela još u srednjoj školi i ne sluteći tada da on uveliko ima porodicu. Pevačica je otkrila u javnosti da nije znala za dvostruki život tadašnjeg dečka, i zbog toga je ćerku nakon rođenja ostavila kod majke u Kraljevu.

foto: Zorana Jevtić

Jelena se 2016. godine tajno udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića. Ubrzo nakon što se pojavila ova vest, njena mama Goca Božinovska ju je demantovala. Međutim, zet je ubrzo demantovao taštu i potvrdio pisanja medija.

- Naravno da smo venčani. To je nešto između njih dve, ne znam šta bih vam rekao. Možda je Goca tako reagovala jer je mislila da je to privatna stvar - rekao je tada Sofronić.

foto: Dragan Kadić

Ubrzo je Gocinu izjavu da je izmislila venčanje demantovala i Jelena.

- Ništa ja nisam izmislila i zar je danas ružno ako se neko uda?! Ko da je ovo bitna stvar. Pa, nisam prva koja se udala, užas! Pa ja da želim biti u novinama, bila bih svaki dan, al’ bih barem izmislila nešto skandalozno. Ima me u medijima taman koliko treba, ne treba mi više. Ljudi koji vole moje pesme i dolaze na moje nastupe, oni su mi najbitniji, a ima ih mnogo - napisala je Jelena tada na Fejsbuku.

Vučkovićeva se nakon udaje za Aleksandra preselila u Valjevo, ali nakon dve i po godine usledio je krah braka, što je njen bivši suprug tada i potvrdio.

- Neka je sreća prati. O bivšima sve najbolje - rekao je Aleksandar Sofronić.

- Ne znam, ne znam, posvađali su se, ne znam, ne želim da komentarišem to - bila je kratka tada Goca Božinovska, koja nije želela da govori o ćerki i nekadašnjem zetu.

Jelena Vučković se zbog udaje povukla iz javnosti, ali se ni posle razvoda situacija nije mnogo promenila. Nastavila je da nastupa u klubovima, ali se na javnim događajima i u medijima gotovo uopšte ne pojavljuje.

U decembru 2019. ponovo je dospela u žižu javnosti, kada je osvanula vest da joj je Saša Popović dozvolio da raskine ugovor sa "Grandom" tri godine pre isteka ugovora, te da ona više nije u obavezi da polovinu zarade daje produkciji.

To je izazvalo ogromnu pažnju, a da je Jelena raskinula ugovor sa "Grandom" posle šest, umesto posle devet godina, potvrdio je i njen otac, kompozitor Rade Vučković.

- Kao mala nikada nije bila zainteresovana za muziku, tek posle srednje škole se to kod nje javilo. Sve je sama prolazila, bez ičije pomoći. Sad je samostalna, ne radi više za "Grand" jer joj je Saša dozvolio tri godine ranije da raskinu ugovor - rekao je on za domaće medije.

Šuškalo se da je na to uticala njena majka Goca, međutim ona je demantovala da ima bilo kakve veze sa raskidom Jeleninog ugovora, a uz to je otkrila i da njena ćerka sada živi u Hrvatskoj sa novim dečkom.

- To su gluposti, ja nemam nikakve veze sa Jeleninim raskidom ugovora - rekla je Goca Božinovska.

Često se spekulisalo i da je Jelena povećala grudi estetskim zahvatom, međutim ona je navela da to nikada ne bi uradila jer ima prirodno velike grudi, kao i da bi radije smanjila poprsje nego što bi ga povećala.

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Srbijadanas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track