EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Džej Lo hoće da kupi Breninu vilu u Majamiju! Holivudskoj zvezdi Brena imala da PORUČI samo JEDNO
Foto: Damir Dervišagić, EPA/Nina Prommer

stars priča nedelje

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Džej Lo hoće da kupi Breninu vilu u Majamiju! Holivudskoj zvezdi Brena imala da PORUČI samo JEDNO

Stars -

Agenti holivudske pevačice i glumice već duže vreme se raspituju o luksuznom zdanju naše muzičke zvezde, ali kako ona tvrdi za Kurir Stars, kuća nije na prodaju

Pevačica Dženifer Lopez bacila je oko na luksuznu vilu naše folk zvezde Lepe Brene koju ona već godinama poseduje u Majamiju i po svaku cenu želi da postane njena, saznaje Kurir Stars.

Naime, agenti svetski poznate pevačice i glumice poslednjih meseci u nekoliko navrata raspitivali su se o nekretnini koja je u vlasništvu balkanske muzičke zvezde i njenog supruga Slobodana Bobe Živojinovića.

foto: Profimedia

Inače, reč je o kući čija se vrednost procenjuje na više od 900.000 evra, a prostire se na 400 kvadrata u skupom kvartu Majamija i smeštena je tik uz obalu okeana. U njoj su stanovali tokom studiranja Stefan i Filip Živojinović, a sada je ovo luksuzno zdanje namenjeno za porodične odmore u Americi ove poznate porodice. Mesečno održavanje ovakvog imanja košta 2.000 dolara, a slavni par je luksuznu nekretninu svojevremeno platio 950.000 dolara, i to na nagovor svog venčanog kuma Jona Cirijaka, bivšeg rumunskog tenisera, danas uspešnog biznismena i milionera. Jon inače ima dobro oko za nekretnine, pa je bračnom paru Živojinović, osim vile u Majamiju, preporučio da kupe i stan u Monte Karlu, u najskupljoj ulici, na Aveniji princeze Grejs, gde nekretninu poseduje i Novak Đoković.

Brena:  Dženifer Lopez uvek možemo da ugostimo na večeri u nekom lepom restoranu
Brena: Dženifer Lopez uvek možemo da ugostimo na večeri u nekom lepom restoranufoto: Nebojša Mandić

Kada je reč o ovoj atraktivnoj lokaciji u Majamiju, Brenine komšije su Ivana Berendika, bivša članica grupe Models i supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača Gugla, potom bivši košarkaš Marko Jarić i mnogi drugi.

Iako živi u Srbiji, Brena nekoliko puta godišnje odlazi u Majami. Kada ima turneju po Americi, ona od organizatora ne traži poseban smeštaj već boravi u svom domu. Od sagovornika koji je kontaktirao s našom redakcijom kako bi dobio informacije da li su Živojinovići raspoloženi da razgovaraju sa agentima Dženifer Lopez saznali smo i to da je slavna umetnica odabir doma prepustila stručnjacima, ali je precizirala šta tačno želi. S obzirom na to da se raspituju za vilu, znači da su veoma zainteresovani da pregovaraju o kupoprodaji nekretnine. Kontaktirali smo s Brenom i predočili joj naša saznanja. Iako se oduševila time što se agentima Dženifer Lopez dopada njena vila, balkanska diva poručuje da nije zainteresovana.

"Kuća, nažalost, nije na prodaju, ali Dženifer Lopez uvek možemo da ugostimo na večeri u nekom lepom restoranu", kaže Brena kroz osmeh.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić Foto: Damir Dervišagić, EPA/Nina Prommer

foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track