NATALIJA I SANI TRIK FX U IZOLACIJI ZBOG KORONE! U Zadruzi je bilo lakše, a oko JEDNOG kutka u stanu se SVAĐAJU!
Foto: Damir Dervišagić

Zauzeo joj prostor

NATALIJA I SANI TRIK FX U IZOLACIJI ZBOG KORONE! U Zadruzi je bilo lakše, a oko JEDNOG kutka u stanu se SVAĐAJU!

Stars -

Natalija i Sani Ibraimov su ostavili iza sebe učešće u rijalitiju "Zadruga", te im sada, kako sami ističu, izolacija nastala zbog vanrednog stanja u Srbiji usled pandemije korona virusa ne pada teško.

Par je otkrio da im je boravak na imanju u Šimanovcima bio odlična priprema za sve ovo kroz šta trenutno prolaze, te da im jedino problem pravi vežbanje.

- Navikli smo da vežbamo napolju, a to je sada malo nezgodno. Ipak, kada izađemo da vežbamo trudimo se da ne prilazimo nikome i da se dobro dezinfikujemo kad se vratimo u stan - ispričala je Natalija.

foto: Printscreen

- Kada čekam u redu ispred prodavnice i vidim kako ulaze samo dvoje po dvoje, dođe mi da lupam na staklo i kažem: "Požurite, nemamo vremena!" jer smo to radili u "Zadruzi" - nadovezao se uz osmeh Sani.

- Kako je Sani naučio da kuva u "Zadruzi" sada ne izbija iz kuhinje. Meni to smeta, iako ne bi smetalo većini žena, ali ionako nemam šta da radim po kući, pa mi je kuvanje bilo zanimacija, a sad nemam ni to - dodala je Ibraimovljeva.

- Mi smo ljudi koji su navikli da žive noći. Više od dve decenije nastupamo uveče i onda nam je sad ovo čudno, ali čitamo knjige, pevamo, družimo se - ispričao je Ibraimov.

- U "Zadruzi" je bilo lakše jer je bilo više ljudi, a sad sam samo tu sa Sanijem, pa mi je dosadno - našalila se Natalija.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Telegraf

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track