ERA OJDANIĆ OTKRIVA: Zoran Manijak je zaražen koronom
Foto: Damir Dervišagić

Prva žrtva na estradi

ERA OJDANIĆ OTKRIVA: Zoran Manijak je zaražen koronom

Stars -

Pevač, koji je pre tri godine učestvovao u „Parovima“, pre dva dana primljen u bolnicu i stanje mu je zasad stabilno

Pevač Zoran Jakovljević (58), poznatiji kao Zoran Manijak, koji je pre tri godine učestvovao u „Parovima“, zaražen je koronavirusom i nalazi se u bolnici „Dragiša Mišović“ na lečenju.

foto: Marina Lopičić

Ovu informaciju za Kurir potvrdio je njegov kolega i dobar prijatelj Era Ojdanić. - Jako mi je žao Zorana. Čuo sam da mu nije baš dobro. Zarazio se negde kod Valjeva, pevao je na nekoj proslavi i tamo su bili ljudi iz Italije, koji su mu preneli virus. On je sada u bolnici „Dragiša Mišović“ - kaže Ojdanić i dodaje da se redovno čuje sa svojim kolegama s kojima je decenijama prijatelj i da svi poštuju samoizolaciju.

Čuo se s  prijateljem... Miki Mećava
Čuo se s prijateljem... Miki Mećavafoto: Ana Paunković

Vest da je Manijak oboleo potresla je mnoge njegove kolege. Pored Ere, za pevačevo zdravlje zabrinut je i Miki Mećava, koji se čuo s Manijakom pre dva dana, baš kad je primljen na bolničko lečenje. - Čuo sam se sa Zoranom Manijakom. Rekao mi je da je pregrmeo najteže. Prešao je u bolnicu „Dragiša Mišović“ baš kad smo se čuli. I u ovim momentima, kad mu je teško, on je smogao snage da zbija šale na račun ovog virusa kao da mu nije ništa. Manijak je čudo, zna da će pobediti ovo. Pozdravio je sve koji se brinu za njega. Pobediće on ovo - uputio je reči podrške Miki svom kolegi.

foto: Marina Lopičić

I Sanja Maletić, koja se s Manijakom druži 25 godina, svakog dana se raspituje za njegovo zdravlje i moli za njegov što brži oporavak.

Oglasio se iz bolnice

ZARAZIO SAM SE U VALJEVU

- E, ovako dragi moji prijatelji. Da ne bude da nešto krijem. U periodu od 10. do 14. marta sam dobio prvu temperaturu. Bio sam u Valjevu. Uskoro ću vam reći od koga sam dobio, čekam da se sam javi, ali ćuti. O tom - potom. Danas sam prebačen u „Dragišu Mišovića“. Uslovi su perfektni. Toliko vas volim, beskrajno, sve vas širom sveta - napisao je na Fejsbuku pevač.

Kurir.rs/ I. E. Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track