Najnovije vesti

MILAN STANKOVIĆ BAŠ SE OKOMIO NA GRAND! Kad čuje Saša Popović, pozeleneće od MUKE! A onda krenuo na celu ESTRADU
Foto: Printsreen

Bez dlake

MILAN STANKOVIĆ BAŠ SE OKOMIO NA GRAND! Kad čuje Saša Popović, pozeleneće od MUKE! A onda krenuo na celu ESTRADU

Stars

Pevač Milan Stanković uključio se uživo preko svog Instagram profila gde je zaključio da je on uvek bio nekoliko godina ispred svih ostalih estradnjaka.

Pevač je ispunjavao muzičke želje svojim pratiocima, pa je jednog momenta pustio svoj hit ''Face'',  star jedanest godina. On je odmah počeo da komentariše ovu numeru prisećajući se vremena kada su ga osporavali Grand, ali i neke kolege. 

"Ova pesma je iz 2009, uradili u kopiju moje pesme, sad sam zaboravio kako se zove grupa. Po vizuelnom identitetu sam uvek bio prvi, i ktitikovan sam da bi se posle šest do deset godina ispostavilo da sam zapravo bio mnogo ispred. Čitava jedna epoha mog revolucionarnog pojavljivanja u Grandu je znala za ''Fejs'', kasnije se čitav taj trend proširio kod nas, i bilo je par godina stalno tih pesama. Činjenica je da se ljudi danas bave trivijalnim stvarim, umesto da se bave stvarima koje sam ja uradio pre svih", rekao je Stanković.

Podsetimo, Milan je muzičku karijeru počeo u Zvezdama Granda, čak je predstavljao Srbiju na Pesmi Evrovizije, ali se potom desio raskol sa Popovićem. Mladi pevač je tvrdio da mu je direktor Granda pokušao da uništi karijeru. 

foto: Ana Paunković

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...