Najnovije vesti

VEZA NA ISPITU ZBOG KORONE: Rada i Haris u ljubavnom problemu
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stars priča nedelje

VEZA NA ISPITU ZBOG KORONE: Rada i Haris u ljubavnom problemu

Stars

Ne slutećí da će zemlju snaći vanredno stanje, pevački par živeo je sasvim normalno. Onda se u jednom trenutku pevačica zatekla u rodnom selu, a njen kolega u Bosni. Ostaje da se vidi hoće li njihove emocije pobediti izazov razdvojenosti

Romanse mnogih parova sa estrade na staklenim su nogama otkako je u našoj zemlji uvedeno vanredno stanje. Ima i onih koje nisu izdržale ni početak vanrednog stanja, pa su se i okončale. Prva ljubav u doba koronavirusa koja je pukla jeste ona između Milice Todorović i Petra Strugara. Zbog nepomirljivih razloga pevačica i glumac odlučili su da raskinu, ali i da nakon burne veze ostanu u prijateljskom odnosu.

foto: Dragan Kadić

S druge strane, Rada Manojlović i njen dečko i kolega Haris Berković razdvojeni su punih mesec dana. Naime, luče iz Četereža vratila se u rodno mesto, dok je njen dragi ostao u Bosni i Hercegovini. On je nekoliko dana pre uvođenja vanrednog stanja imao nastup u Bosni, gde se potom zadržao kod svojih roditelja, dok se Rada uputila u svoje selo kako bi bila sa porodicom. Iako se spekuliše da su i njih dvoje okončali svoju ljubav, istina je, ipak, malo drugačija. Kako neposredno saznajemo, pevački par je imao nesuglasice koje još nisu uspeli da prevaziđu, ali su odlučili da ovu situaciju iskoriste da ohlade glave i, čim to bude bilo moguće, vide se i porazgovaraju.

Ne bi ovo bio prvi put da ljubav Rade i Harisa prolazi kroz iskušenje. Naime, pevačica je često u medijima o svojoj vezi, koja sa devet godina mlađim partnerom traje pola decenije, govorila kao o velikom izazovu jer im rasprave nisu strane. Međutim, izgleda da su upravo te rasprave postale sastavni deo ove ljubavi, koja je dosad bila jača od svakog problema.

Odmor u pogrešno vreme

MILE KITIĆ: MARTA MI MNOGO NEDOSTAJE

foto: Damir Dervišagić

Ali nisu samo veze na testu, već i mnogi brakovi. Mile Kitić i Marta Savić razdvojeni su takođe mesec dana. Pevačica je neposredno pre proglašenja pandemije otputovala u Dominikanu, dok je Mile ostao sa ćerkom u Beogradu. - Jedva čekam da zagrlim svoju ženu. Ona je otputovala na odmor i sad joj nema mrdanja. Mnogo mi nedostaje, ali šta je tu je, mora da se izdrži ovo stanje. Ako se uskoro završi, otići ću ja kod nje - poručuje Kitić, koji tvrdi da kad se nije dosad razveo, neće ni zbog virusa.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić   Foto: Aleksandar Jovanović Cile

foto: Kurir

kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...