Najnovije vesti

EVO ŠTA SE STVARNO DEŠAVA SA ZVEZDAMA GRANDA! Vanredno stanje zbog Covid-19 još uvek je na snazi, a evo gde su KANDIDATI
Foto: Prinztscreen Zvezde Granda

objasnili

EVO ŠTA SE STVARNO DEŠAVA SA ZVEZDAMA GRANDA! Vanredno stanje zbog Covid-19 još uvek je na snazi, a evo gde su KANDIDATI

Stars
15:25h

Budući da je još uvek na snazi vanredno stanje zbog pandemije, nije moguće potvrditi datum nastavka snimanja "Zvezda Granda", kažu iz Grand produkcije.

"To umnogome zavisi od situacije u našoj zemlji, ali i u zemljama u regionu s obzirom na to da naši kandidati dolaze iz cele bivše Jugoslavije. Ukoliko se do juna meseca, kada se obično i završava sezona takmičenja, ne steknu uslovi za nastavak snimanja, 'Zvezde Granda' ćemo nastaviti da emitujemo u seprembru upravo tamo gde smo stali u trenutku kada nas je zadesilo vanredno stanje."

"Preciznije, ukoliko vreme ne bude na našoj strani i do toga dođe, o svemu ćemo naknadno obavestiti kanidate i od jesni nastaviti kao da prekida nije ni bilo. Ništa se neće promeniti. U svakom slučaju, naši kandidati nemaju razloga za bojazan, ukoliko nas vanredno stanje omete da sezonu zavrsimo do juna, nastavicemo je u septembru", dodaju iz Granda.

foto: Prinztscreen Zvezde Granda

Kurir.rs/Foto: Printscreen Zvezde Granda

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja