Najnovije vesti

DOSAD SE NIJE DESILO

OTIŠAO ZA KLAVIR, OSTAVIO OTVORENA VRATA, KAD ONO! Aca Lukas priredio KOMŠIJAMA nešto što će ZAUVEK PAMTITI! (VIDEO)

Stars

Aca Lukas napravio je pravo iznenađenje za svoje komšije i to slučajno, kada je seo za klavir i ostavio otvorena vrata od terase.

Pevač je oduševio komšije i priredio im mini koncert koji je trajao više od dva sata.

"Hvala, komšije! Danas, po podne sedim sam, malo sam popio, i odem posle dužeg vremena za klavir. Jedna pesma, druga pesma... Kad... Nisam zatvorio vrata od terase! Au, čudi me da već neko nije zvao policiju?! Ustanem da zatvorim vrata, kad čujem: 'Ajde, Aco, hoćemo još. Za ovo ne treba dva puta da mi se kaže! Sledeća dva tri sata sam uživao, svirao za svoju dušu, ali da znate, nema ništa bolje nego kada muziciraš za svoju dušu, a znaš da te neko sluša! Hvala vam komšije što ste mi omogućili da danas posle dužeg vremena potvrdim sebi da nisam pogrešio što sam ovakav životni put izabrao!", napisao je Lukas, pa dodao:

"Nadam se da je i vama bilo dobro! Ako se slažete, u stvari šta ima da se slažete, ja ću u ponedeljak ponovo negde posle 6 po podne! Ovoga puta na istoj terasi, ali sa celim bendom i kompletnim ozvučenjem, da opet pevam i sviram za svoju dušu! Neki to rade na internetu, klikovi rokaju, jebiga mora neka kinta da se uzme! Ja u ponedeljak pevam za sve nas koji se borimo da preživimo ovu užasnu epidemiju, pevam posebno za one koji se do zadnjeg atoma bore da nas sačuvaju, izleće, olakšaju ovu pošast, i njih ćemo pozdraviti u ponedeljak u 20 časova kao i svako veče! Pevaćemo i za sećanje na sve preminule u našoj zemlji i za sve preminule širom sveta! Pevaćemo da pokažemo sebi i svima da verujemo u budućnost!"

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja