ŽENA ESTRADNOG MENADŽERA POTVRDILA! BANE OBRADOVIĆ ZARAŽEN KORONA VIRUSOM: Smešten u Klinički centar, evo kako se OSEĆA
Foto: ATA Images

OBOLEO

ŽENA ESTRADNOG MENADŽERA POTVRDILA! BANE OBRADOVIĆ ZARAŽEN KORONA VIRUSOM: Smešten u Klinički centar, evo kako se OSEĆA

Stars -

Bane Obradović, poznati menadžer i organizator brojnih koncerata i muzičkih manifestacija, obolelo je od korona virusa i trenutno se nalazi u Kliničkom Centru Srbije.

Njegova stanje je za sada stabilno i teži ka tome da će se uskoro oporaviti i vratiti normalnom životu. Nakon što je imao visoku temperaturu, Bane je testiran na koronu, nakon čega je zbog jake upale pluća smešten na odeljenje pulmologije.

foto: Damir Dervisagić

Obradovićev srednji sin nalazi se na Sajmu i oseća se dobro. On čeka dodatni test, nakon kojeg će najverovatnije lečenje nastaviti kod kuće. Najstariji naslednik poznatog menadžera nalazi se u svom stanu u izolaciji i čeka rezultate testa.

Banetova supruga Jovana i najmlađi sin se osećaju dobro i nemaju nikakve simptome virusa.

"Bane se nalazi u bolnici i njegovo stanje je stabilno. Želela bih ovim putem da se zahvalim medicinskom osoblju Kliničkog Centra Srbije, odeljenju Pulmologija koji su uložili napore da Bane bude bolje. Takođe želim da se zahvalim svim prijateljima, porodici i kumovima koji ovih dana brinu i pomažu da Bane iz ove situacije izađe kao pobednik i što pre se vrati normalnom životu. Takođe bih želela da se zahvalim medijima i zamolim na razumevanju da u ovom trenutku ispoštuju privatnost porodice", navela je Jovana Obradović.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja