ANABELA JE OBOLELA, UBIĆE MI SINA! MARKOVA MAJKA HOĆE DA RASTAVI SINA OD LUNE?! Isplivali ŠOK detalji iz doma Miljkovića
Foto: Printscreen

SVIM SILAMA ĆE SE POTRUDITI

ANABELA JE OBOLELA, UBIĆE MI SINA! MARKOVA MAJKA HOĆE DA RASTAVI SINA OD LUNE?! Isplivali ŠOK detalji iz doma Miljkovića

Stars -

Nedeljki Miljković prema rečima njene komšinice nije dobro zbog veze njenog sina Marka i Lune Đogani, pa će se svim silama potruditi da ih rastavi.

Naime, komšinica tvrdi da Nedeljka Anabelu ne može da podnese i skače joj pritisak. Navodno Markova majka ne podržava više vezu sa Lunom i želi da se njen sin što pre skloni od porodice Đogani.

foto: Printscreen

"Rekla je da njen sin mora da se povuče i da raskine sa Lunom. Ona se boji da će Anabela da ga ubije. Plače i kuka na sav glas: "Moj sin je u opasnosti, Anabela je psihički loše, ona je obolela, ludača, ubiće mi sina. Šta ona sve govori bivšem mužu i ćerki, pa kako da se moje dete izvuče. Ja ću umreti ako Marko ne ostavi Lunu. On samo tako može da se spase. Smeju mu se što nemamo fasadu. To je monstruozno", kaže Miljkovićeva komšinica i dodaje:

"Umesto da se Neda raduje, postala je baka, Markova sestra se porodila, ona svaki dan ima nervne slomove. Čak je i sanjala da je Marko imao saobraćajnu nesreću i mnogo se uznemirila. Mnogo je loše zbog Anabele."

"Ništa nemojte da me pitate uopšte nisam dobro", bila je kratka Markova mama.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track