JECAJI U EMISIJI UŽIVO! Lepa Brena zbog ovog snimka LILA SUZE, pa poručila: Bože, gde sada da zaplačem! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Prva TV

tužno

JECAJI U EMISIJI UŽIVO! Lepa Brena zbog ovog snimka LILA SUZE, pa poručila: Bože, gde sada da zaplačem! (VIDEO)

Stars -

Lepa Brena se uključila u uživo u emisiji i porazgovarala sa Jovanom Joksimović o trenutnoj vanrednoj situaciji koja je zadesila našu zemlju, ali i čitav svet zbog pandemije koronavirusa.

foto: Printscreen/Prva TV

"Moj bend ima porodice. Nastojim da radim da bi oni mogli da se održe. Nemam potrebu da radim puno koncerata, a prvi put u karijeri mi se desilo da ne radim mesec dana. Želim da dam mali doprinos da pokažem publici da možemo da pevamo bez obzira na čitavu situaciju" otkrila je Brena u emisiji "Jutro".

Lepa Brena pored muzike sa suprugom Bobom Živojinovićem je ulagala u druge poslove, pa njena finansijska situacija nije dramatično ugrožena.

foto: Printscreen/Prva TV

"Moja situacija je specifična. Odavno ne pevam jer rešavam finansijske probleme, ali nemamo ugroženi. Koronavirus nas je sve bacio na kolena. Čitava planeta se zabrinula za svoj opstanak. Ovo je velika zdravstvena pošast, ne bira naciju ni uzrast", istakla je pevačica koja ne ide iz stana ni po namirnice, već se pridržava svih mera zaštite.

Brena je u jednom trenutku postala izrazito emotivna nakon što joj je pušten video iz Italije gde se sa balkona peva njen pesma, pa se zaplakala u uprogramu uživo.

foto: Printscreen/Prva TV

"Reagujem preterano ljudski i emotivno u ovoj situaciji. Ceo svet se nikada nije našao na kolenima. Često mi se plače", rekla je Brena kojoj se otrgao jecaj.

"Bože, gde sada da zaplačem usred emisije", rekla je ona.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track