NEDA UKRADEN SAMA PROSLAVLJA VASKRS: Samo da smo zdravi, biće prilike za okupljanje! A ovo joj je JEDINA želja
Foto: Ana Paunković

Po propisu

NEDA UKRADEN SAMA PROSLAVLJA VASKRS: Samo da smo zdravi, biće prilike za okupljanje! A ovo joj je JEDINA želja

Stars -

Običaji Pop diva kaže da će i ove godine pripremiti prazničnu trpezu i ofarbati jaja, ali i da joj nedostaje porodica, koju nije videla više od mesec dana

Neda Ukraden prvi put će provesti najveći hrišćanski praznik odvojena od svoje porodice, ćerke Jelene, unuka Nede, Aleksandra, Dušana i zeta Pece, s obzirom na to da se ona već više od mesec dana nalazi u samoizolaciji u stanu u Beogradu na vodi.

To, međutim, ne znači da Uskrs ove godine neće biti obeležen u njenom domu.

foto: Ana Paunković

"Vaskrs, taj najradosniji hrišćanski praznik, ove godine, zbog pandemije, kao i svi, dočekujemo drugačije. Biće, naravno, u našoj kući i farbanja jaja, biće i spremanja boljeg ručka, ali eto, u atmosferi jedne sveopšte brige za očuvanje zdravlja izbeći ćemo druženja i porodična okupljanja" kaže pop diva za Kurir i dodaje da joj mnogo nedostaju članovi porodice, ali i njena verna publika.

"Ja sam u dobrovoljnoj izolaciji već mesec dana i bogu hvala, dobro sam, ali mi, naravno, teško pada odsustvo od porodice, od koncerata, publike. Kao odgovoran čovek svesna sam neophodnosti svih mera, kojih se pridržavam, i samo boga molim da počne da opada intenzitet obolevanja, pa samim tim i preduzetih mera, ograničenog kretanja pre svega" kaže Neda.

foto: Dragan Kadić

Pevačica je iskoristila priliku da ovim putem čestita svima Vaskrs.

- Jedinu želju imam da iz ovoga izađemo zdravi, a sigurna sam da će biti još prilika i za porodična i sva druga okupljanja. Svim čitaocima čestitam Vaskrs, želim dobro zdravlje i da ih ne napušta vedar duh i optimizam. Hristos vaskrse - poručila je ona.

Kurir / I. E.

Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja