ŠERIFOVIĆEVA NEĆE BITI U BEOGRADU ZA VASKRS: Marija putuje u Šumadiju, a tamo je čeka ONA!
Foto: Dragana Udovičić

PORODIČNO

ŠERIFOVIĆEVA NEĆE BITI U BEOGRADU ZA VASKRS: Marija putuje u Šumadiju, a tamo je čeka ONA!

Stars -

Marija Šerifović ne podnosi više izolaciju u Beogradu, pa će Vaskršnje praznike provesti u Šumadiji.

Pevačica je otputovala u Kragujevac kako bi za praznike bila sa majkom Vericom Šerifović, koja je, vrsna domaćica. I ona poštuje tradiciju pa na Veliki petak farba jaja, a otkrila nam je i da je naučila to sama da radi.

foto: Dragana Udovičić

Kako ćeš provesti Vaskrs?

- Svakako drugacije u odnosu na prethodne godine. Dodala bih i obzirnije. U uskom krugu najbližih koliko je i potrebno.

Rekla si kako ćeš za vikend postati 'Šumadinac', jer ne podnosiš više izolaciju. Kako provodiš vreme kada si u Kragujevcu? Šta najviše voliš da radiš kada si sa mamom?

- Kragujevac je grad za koji me vežu zaista lepe uspomene. Nakon mnogo godina, ovaj Vaskrs imaću znatno više slobodnog vremena koje ću provesti u Kragujevcu, samo što moramo biti odgovorni, pa će tura ipak ovoga puta izostati.

foto: Dragana Udovičić

Poštuješ li neke običaje na ovaj praznik?

- Veliki petak je dan kada se u mojoj porodici posti. Pored toga, neizbežna tradicija jeste farbanje jaja. S obzirom na to da sam prošle godine prvi put sama farbala jaja i naravno uspela sam u tome. Ove godine ću za sebe, samo u manjoj količini.

Šta mora da se nađe na prazničnoj trpezi kod tebe?

- Verica je prethodnih godina bila zadužena za trpezu. Ona zaista uživa u pripremanju ozbiljnih specijaliteta i navikla sam godinama unazad da je jedna od tradicija takođe i bogata trpeza.

foto: Dragana Udovičić

Šta ćeš prvo uraditi kada prođe pandemija?

- Iskreno, ne znam. Ne licitiram datumima do kada će ovo trajati, niti kada će se život vratiti u normalu. Mislim da smo svakako svi zajednički u jednom cilju, da budemo odgovorni i da ovo prođe što pre. A vi znate da ja uvek imam muzičkih iznenađenja, pa Bože zdravlja posle svega ovoga da se svi zajedno veselimo. Srećan Vaskrs svim vašim čitaocima.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/ J. Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track