SLAĐI ĆU DA NAPRAVIM JOŠ JEDNO DETE! Đani se javio iz kućnog pritvora, evo zbog čega mu je sad NAJTUŽNIJI VASKRS!
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOKIRAO MNOGE

SLAĐI ĆU DA NAPRAVIM JOŠ JEDNO DETE! Đani se javio iz kućnog pritvora, evo zbog čega mu je sad NAJTUŽNIJI VASKRS!

Stars -

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana ove godine najveći hrišćanski praznik Uskrs provode u totalnom karantinu, bez mogućnosti da bilo gde izađu, budući da su trenutno u kućnom pritvoru u trajanju od tri meseca zbog kršenja zabrane okupljanja.

Đani i Slađa kažu da je ovo njihov najtužniji praznik, budući da su njihova deca sa babom i dedom, dok su oni sami u stanu.

"Ovo je najtužniji Vaskrs u našim životima. Slađa i ja smo sami kod kuće, sin Marko i ćerka Sofija su nam kod babe i dede, a Miloš je sa našom snajkom u karantinu. Osećamo se kao pravi robijaši, šta da vam kažemo! Lepo je sa ženom u stanu, ali je mnogo lepše kad možeš negde da izađeš sa ženom", kaže pevač i dodaje da ima u planu da na neko vreme sa Slađom ode iz zemlje, kada im istekne kazna.

"Slađa i ja se razmišljamo kad nam istekne kazna da uzmemo pasoše i da odemo negde van zemlje. Možda odemo da živimo u Nemačkoj", šokirao nas je Đani i dodao da priželjkuje da dobije još jedno dete.

foto: Printscreen Amidži šou

"Po ceo dan smo sada Slađa i ja zajedno, pa eto zbližili smo se još više, gledam da joj napravim još jedno dete ako može, što da ne! Taman da dobijem i unuka i sina!"

Trajković ističe da su se u njihovom domu uvek poštovali običaji, pa su se tako i ove godine, uprkos vanrednim okolnostima i situaciji u kojoj se nalaze, snašli i ispoštovali sve.

"Za Uskrs sam uspeo da obezbedim pečeno prase preko jednog mog prijatelja. Da mi nije mojih pravih prijatelja i drugara, ne znam šta bih radio, verovatno bih sada za Vaskrs jeo samo jaja ili bih pojeo ženu", našalio se Đani za kraj intervjua.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja