KADA SE BAKE SA ESTRADE POSKIDAJU ZASTAJE DAH: Od izvajanih tela se diže TEMPERATURA, a tek da prebrojite GODINE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

vrelo

KADA SE BAKE SA ESTRADE POSKIDAJU ZASTAJE DAH: Od izvajanih tela se diže TEMPERATURA, a tek da prebrojite GODINE! (FOTO)

Stars -

Za ove dame sa estrade ne biste ni pretpostavili da mogu imati unuke, jer svojim savršenim izgledom i izvajanom telu nikako to ne potvrđuju. Mlade su postale mame, a sada uživaju u ulogama baka.

Pevačica Neda Ukraden (69) je baka bliznakinjama. Ovoj pevačici mnoge devojke mogu da pozavide na savršenoj liniji, a i većina je upoređuje sa Tinom Tarner.

Pevačica Nela Bijanić, takođe je rano dobila svog sina Olivera. Pevačica ove godine puni 50, a kada se skine u kupaći, svima zastane dah od njene figure.

Pevačica Slađa Delibašić uskoro puni 52. godine i jedna je od najzgodnijih baka kod nas, na stomaku ima isklesane trbušnjake, a ponosna je baka unuke koju je rodila njena i Đoletova ćerka Silvija.

?????

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija) on

Stojanka Novaković Stoja (47) sa 16 je dobila sina, a kada je postala baka još nije imala ni 33 godine. Ona je ubedljivo najmlađa baka na estradi.

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track