PEVAČICA DEČKA UPOZNALA PREKO FEJSBUKA: Sada imaju bebu, nikad se nisu venčali, a ovako izgleda partner Ivane Selakov!
Foto: ATA Images

KAŽU DA JE PRAVI FRAJER

PEVAČICA DEČKA UPOZNALA PREKO FEJSBUKA: Sada imaju bebu, nikad se nisu venčali, a ovako izgleda partner Ivane Selakov!

Stars -

Ivana Selakov u emotivnoj je vezi sa svojim menadžerom Predragom Mirkovićem već 12 godina, a sada imaju i bebu.

Ono što malo ko zna je da su se Ivana i Predrag upoznali 2008. godine zahvaljujući društvenoj mreži Fejsbuk. Ivana je jednom prilikom ispričala da su se ona i Predrag prvo dopisivali putem Fejsbuka, potom upoznali i lično, a onda i stupili u emotivnu vezu.

foto: Printscreen/Instagram

"Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio. Sve se vrti oko hrane... (smeh). Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se baš", otkrila je pevačica nedavno u emisiji "Premijera".

Inače, ovaj par samo jednom je doživeo raskid i to na kratak vremenski period.

foto: Printscreen/Instagram

"Još malo, pa slavimo jubilej. Za ovih deset godina koliko smo zajedno nismo imali neke velike trzavice, osim jedne krize koja nas je razdvojila. Uglavnom su tu bile normalne svađice i čarke, što je sastavni deo veze kada sa nekim provodiš 24 sata. Imali smo samo jedan raskid od mesec dana. Oboma nam tada nije bilo svejedno. Glumili smo da samo jaki i da nam je super jednom bez drugog, a zapravo nije bilo tako. Rešili smo da se pomirimo i više nam tako nešto nije palo na pamet", ispričala je Ivana pre tri godine.

Ivana i Predrag su godinama pokušavali da se ostvare kao roditelji, ali im to nije polazilo za rukom, pa su se odlučili za vantelesnu oplodnju 2017. godine, koja je bila uspešna, a već naredne godine dobili su ćerku Krunu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Puls, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track