Najnovije vesti

RUKE SU MI VEZANE, OSUĐENA SAM: Verica se javno obratila povodom OVOGA, pa priznala da je počela da sumnja u sebe (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

imala šta da kaže

RUKE SU MI VEZANE, OSUĐENA SAM: Verica se javno obratila povodom OVOGA, pa priznala da je počela da sumnja u sebe (FOTO)

Stars

Verica Rakočević oglasila se na svom Instagram profilu povodom vanrednog stanja pa naglasila, pa je naglasila da je počela da sumnja u svoju inteligenciju.

foto: ATA Images

"Još ova nedelja da prođe. Osećala sam se kao da su mi ruke vezane, osuđena sam, bez obzira što sam zdravija, poletnija i puna snage, vise od mnogih koji imaju 40 g, broj u ličnoj karti me je stavio u izolaciju o kojoj nisam mogla da sanjam. Nosila sam masku pre nego što se prvi zaražen od korone pojavio, društveno sam odgovorna, mesec i trideset dana nisam izlazila iz dvorišta. Moji radnici, prijavljeni, sve svoje obaveze sam redovno plaćala bez dana zakašnjenja. Sada, zato što imam broj u ličnoj karti 72, moram da uzmem u razmišljanje opciju i da četiri porodice ostanu na ulici. Ali ja ne bi bila ja, kada bi prethodnu rečenicu uzela u obzir. Imam sjajan tim ljudi koji razume svaki moj pogled i svaki gest. Moja bašta i dvorište uživaće još malo sa mnom i biće lepša nego ikad. Moram da kažem i ovo, dok se penzioneri šetaju bez maski po pijaci i to gledamo na TV-u, ja poštujem zakon. Počinjem da sumnjam u sopstvenu inteligenciju", napisala je Verica.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...