ZVEZDA GRANDA SE SKUĆILA U BEOGRADSKOJ BURDŽ KALIFI! Razvela se, živela kao podstanar, pa rešila skupo da se počasti!
Foto: Printscreen Zvezde Granda

UŽIVA

ZVEZDA GRANDA SE SKUĆILA U BEOGRADSKOJ BURDŽ KALIFI! Razvela se, živela kao podstanar, pa rešila skupo da se počasti!

Stars -

Tamara Dragić, koju domaća publika pamti iz takmičenja "Zvezde Granda", uspela je da ostvari veliki san i sa 30 godina kupi stan na veoma atraktivnoj lokaciji. U svom novom životnom prostoru od 70 kvatrada ima saunu i džakuzi, a pošto je "velike stvari rešila" - sada se zanima sitnicama, kada je uređenje u pitanju.

"Tamara je vredno radila dva posla i konačno je uspela da ostvari san i u 30. godini kupi stan. Ona se sad šali kako živi u 'beogradskoj Burdž Kalifi' zbog neverovatnog pogleda, a novi životni prostor preuredila je onako kako je oduvek želela. Napravila je svoju oazu mira koja se prostire na 70 kvadrata, a pored kuhinje, soba, dnevnog boravka ima i saunu i đakuzi. Stan je moderno uređen i na odličnoj lokaciji, a ostalo je još da se pozabavi nekim sitnicama", otkrio je izvor blizak pevačici, koja je spekulacije potvrdila fotografijom iz najmodernijeg đakuzija.

Zvezda Granda je, kako se navodi, proslavila useljenje u svoj novi dom u intimnoj atmosferi i bez mnogo pompe.

Oragnizovala je sebi izlazak u lični spa centar, uz vino i pogled na srpsku prestonicu koja joj je kao na dlanu.

Inače, Tamara se pored pevanja bavi još jednim poslom. Ona je zaposlena kao zemaljska stjuardesa. Posle razvoda živela je kao podstanar, a sad je konačno uspela da kupi stan o kome je oduvek maštala.

"Svako bira način na koji želi da izgradi svoju karijeru. Ja sam odabrala teži način i ponosim se što idem ovim putem. Kada se jednog dana okrenem iza sebe želim da budem ponosna na sve što sam radila. Ne želim ničega da se stidim", rekla jednom prilikom Tamara.

Kurir.rs, M.G/Grandonline/Printscreen Zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track