ŠUŠKALO SE DA SU RADA I HARIS RASKINULI, A VANREDNO STANJE IH ZBLIŽILO: Evo gde je poznati par zajedno OTIŠAO!
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Stars Priča nedelje

ŠUŠKALO SE DA SU RADA I HARIS RASKINULI, A VANREDNO STANJE IH ZBLIŽILO: Evo gde je poznati par zajedno OTIŠAO!

Stars -

Iako se spekulisalo da je ljubav poznatog pevačkog para na ispitu, pevačica otkriva da sa svojim dragim uživa u rodnom Četerežu.

Vanredne mere koje su sprovedene u celom svetu zbog pandemije koronavirusa bile su kobne za mnoge veze, ali ne i za romansu Rade Manojlović i Harisa Berkovića.

Naime, iako su i njih dvoje neko vreme zbog novonastalih okolnosti bili razdvojeni, pa se spekulisalo da im je ljubav na ispitu, pevačica za Kurir Stars otkriva kako sada stoje stvari.

- Verovali ili ne, Haris je sa mnom. Nismo raskinuli i nemamo turbulencije u vezi. Korona nas je u stvari zbližila - hvali se Rada na početku razgovora za Kurir Stars.

Nedavno je opisala kako joj snimanje emisija nimalo ne nedostaje, ali da joj teško pada što nema koncerte. Kako kaže, na sceni je svoja na svome, ne brine šta će reći, ni da li joj se razmazala šminka, već se oseća kao kod kuće. Ipak, umesto toga, Rada trenutno uživa u pravom domu, u rodnom Četerežu, sa svojom porodicom. Društvo joj prave tata Rade, sestra Marija, maćeha Suzana i njena deca, s kojima zajedno obavlja kućne, ali i seoske poslove. Pre nekoliko dana obeležili su i Praznik rada, a prednost je ta što imaju veliko dvorište u kom su mogli da prave roštilj i uživaju.

 NA OKUPU Pevačica sa sestrom  Marijom, ocem Radetom  i maćehom Suzanom
NA OKUPU Pevačica sa sestrom Marijom, ocem Radetom i maćehom Suzanom foto: Nemanja Nikolić

- Prvi maj smo proslavili porodično, kod kuće, u selu. Tu su mi tata, sestra, njen dečko, Suzana, njen sin i snaja sa decom. Uživamo u dvorištu, suncu, seoskim poslovima, a ja sam mikrofon zamenila varjačom i stonim tenisom. Kada korona prođe, očekujem barem da se prijavim za neki egzibicioni turnir, ako to uopšte postoji, pa da vidite da nije šala uopšte - dodaje Rada i otkriva šta još radi od kućnih poslova.

- Nije nam dosadno jer na selu uvek ima posla i u kući i oko kuće, pogotovo što nema dostave kao u velikom gradu, pa se svaki obrok sprema. Ali i to ima svoju draž jer sam shvatila koliko je zapravo sve što spremim i lepše i zdravije i manje masno od mnogih stvari koje inače naručujem i jedem u Beogradu. Apsolutno se pomažemo međusobno, lepo nam je, družimo se, svi kuvamo, mesimo, a u kući nas je trenutno tri žene, pa ćemo videti kad se podvuče crta koliko nam je korona donela kilograma. Zbog toga nisam baš srećna i zato sam stavila vagu da nam stoji na ulazu u kuhinju (smeh). Čim neko krene prema frižideru, prvo da se premeri da vidimo kako stoje stvari - zaključuje Rada.

Kurir.rs/ J. Stuparušić Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track