OVE MAJKE PROPATILE SU ZBOG RIJALITIJA I DECE: Narušile zdravlje, gledale SKANDALE i VRUĆE AKCIJE! Nije im bilo LAKO
Foto: Printscreen

PROLAZILE KROZ AGONIJU

OVE MAJKE PROPATILE SU ZBOG RIJALITIJA I DECE: Narušile zdravlje, gledale SKANDALE i VRUĆE AKCIJE! Nije im bilo LAKO

Stars -

Postoje majke koje su propatile zbog ulaska njihove dece u rijaliti, a svi su pred kamerama mogli da vide kako se osećaju.

Naime, njihova deca pravila su skandale, doživljavala "slomove" i bila u ljubavnim zanosima, a ove žene su sve to posmatrale na malim ekranima, a neke čak i ušle u rijaliti da budu iz decu.

NADICA ZELJKOVIĆ

Ona je majka Kije Kockar koja je ušla u rijaliti kada ju je suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani. Kija se nakon muževljeve prevare neko vreme nije oglašavala, ali je to činila njena majka Nadica Zeljković. Jednom prilkom Nadica je pitala: "Zašto Slobodane?" tokom pitanja u rijalitiju.

foto: Printscreen Pink

ANABELA ATIJAS

Anabela Atijas na ovim prostorima je poznata već godinama, kako zbog svoje karijere, tako i po učešću u rijalitijima.Kada je njena naslednica Luna uplovila u vezu sa oženjenim muškarcem, Anabela je stala uz nju, da bi zajedno sa svim članovima porodice doživela, po završetku prve sezone "Zadruge", strahoviti javni linč. Ona je postala deo rijalitija jer kako kaže, nije više mogla da sluša šta se sve iznosi o njoj i gleda ćerku kako pati.

foto: Printscreen

IVANA VRBAŠKI

Ivana Vrbaški doživela je brojne neprijatnosti zbog svoje kćerke mnogo pre "Zadruge". Mina je javnosti u Srbiji priznala da se bavila prostitucijom, bila sa brojnim takmičarima u rijalitiju, a Ivana se više puta uključivala kako bi ćerku sklonila s pogrešnog puta.

foto: Printscreen

DRAGINJA RADANOVIĆ

Nakon sinovljeve javne preljube i učešća, tadašnje, snaje Kije Kockar u "Zadruzi", njeno zdravlje se znatno narušilo. Radanovićka je konstantno pokušavala da balansira između realnog i rijaliti života, a njena drama privremeno je stala kada je Slobina karijera krenula uzlaznom linijom nakon izlaska iz rijalitija.

foto: Damir Dervišagić

BILJANA DRAGOJEVIĆ

Biljana Dragojević doživela je da joj oba sina budu u rijalitiju, a njene "snaje" priređivale su joj brojne skandale. Sa Biljanom je prekinuo svaki kontakt njen sin Dejan, zajedno sa snajom Dalilom, a Biljana se ne ustručava da da svoj sud na račun bivše snajke Aleksandre Subotić i sadašnje Ane Korać.

foto: Printscreen Pink

LJUBA PANTOVIĆ

Ljuba Pantović bila je u žiži javnosti kada je procurila informacija da je njena kćerka Aleksandra zatrudnela sa njenim tadašnjim partnerom Aleksandrom Čabarkapom. Pantovićeva je neretko pred kamerama, ali i iza njih stupala u sukobe sa svojom naslednicom, kao i bivšim suprugom Karađorđem. Bura se stišala, a Ljuba Pantović željno iščekuje unuče, koje će za koji mesec njena naslednica doneti na svet.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track