JAKOVLJEVIĆKA I MILJUŠ SASLUŠANI U POLICIJI: Moj bivši je sina gađao ključevima!
Foto: Ljiljana Stanišić, Ana Paunković

SAZNAJEMO

JAKOVLJEVIĆKA I MILJUŠ SASLUŠANI U POLICIJI: Moj bivši je sina gađao ključevima!

Stars -

Haos Voditeljkina porodica biće stavljena pod pojačan nadzor nadležnog Centra za socijalni rad, koji će pomoći da se utvrdi da li postoji rizik od nasilja u porodici

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je u sredu prijavila policiji da je njen bivši suprug Aleksandar Miljuš bio nasilan prema njihovom sinu, juče je na saslušanju u policijskoj stanici Vračar izjavila da ne želi krivično da ga goni!

Kako saznajemo, Dušica je dan ranije pozvala policiju tvrdeći da je njen bivši suprug sina gađao ključevima. - Policija je o prijavi voditeljke obavestila Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu. U tužilaštvo će biti dostavljen izveštaj o događaju, ali ne i krivična prijava za nasilje u porodici, jer je Dušica Jakovljević juče ipak odustala od gonjenja bivšeg supruga - kaže izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, Dušica je objasnila na saslušaju u policiji da ona i producent „Emoušna“ ne žive zajedno, kao i da deca redovno obilaze oca. Kako naš izvor otkriva, dečak nema povrede. - O svemu što se dogodilo biće obavešten i nadležni Centar za socijalni rad, kao i tim za koordinaciju, koji čine zamenik tužioca, predstavnik Centra za socijalni rad i nadležni policijski službenik, kako bi se porodica stavila pod nadzor i kako bi se procenilo da li postoji rizik od nasilja i ubuduće - objašnjava naš sagovornik.

On dodaje i da se ne isključuje mogućnost da se voditeljka ipak predomisli i pokrene gonjenje bivšeg supruga. - S obzirom na to da nema povreda, sada samo od nje zavisi da li će Miljuša goniti za nasilje u porodici ili ne - dodaje naš sagovornik.

Mi smo pozvali Dušicu za komentar, ali ona nije želela ništa da priča o incidentu, kao ni njen bivši suprug, kojeg smo slikali kad je napuštao policijsku stanicu na Vračaru nakon što je dao izjavu o incidentu. Pre toga nam se javio na telefon: - Ne dajem nikakve izjave za ovakve lagurije. Puno zdravlja vam želim.

Dušica s Miljušem ima i stariju ćerku, a s bivšim mužem je u korektnim odnosima. Njih dvoje su zajedno i proslavili njen rođendan 2018. godine, nakon što je doživela neprijatnost kad joj je zapaljen džip. Voditeljka „Zadruge“ i njen bivši muž upoznali su se na radnom mestu, u produkciji u kojoj su tada oboje bili zaposleni. Razveli su se 2014. godine.

Doživela traumu Dušici postavili bombu ispod džipa

U septembru 2018. godine Dušica Jakovljević doživela je veliku neprijatnost kada je džip koji je ona koristila dignut u vazduh. Eksplozija se dogodila u blizini voditeljkine zgrade, kod stadiona Crvene zvezde, u ranim jutarnjim časovima. Džip je potpuno uništen, njegovi delovi razleteli su se svuda po ulici, a eksplozija je oštetila i druge automobile. Kada je saznala za nesreću, Dušici je pozlilo, pa su je odvezli kolima Hitne pomoći u bolnicu. Meta napada navodno je bio Jovica Aleksić, tadašnji voditeljkin dečko.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir/J. Spasić - Lj. Stanišić

Foto: Ana Paunkvić, Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track