DRAGICA JE IZ RODNOG ČAČKA DOŠLA U PRESTONICU DA ŽIVI KAO BARBIKA! Kod pevačice sve roze: A evo što ne PARTIJA PO STANU!
Foto: Instagram screenshot

srećna

DRAGICA JE IZ RODNOG ČAČKA DOŠLA U PRESTONICU DA ŽIVI KAO BARBIKA! Kod pevačice sve roze: A evo što ne PARTIJA PO STANU!

Stars -

Dragica Zlatić, koju je javnost upoznala tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" kada se 2017. plasirala u finale, otvorila je vrata svog doma u Beogradu pa otkrila kako je sve uređeno po njenom ukusu, te da ima osećaj kao da živi u kućici za Barike.

"U Beogradu još uvek nemam svoj stan, odlučila sam da ga u dogovoru sa gazdama, od kojih iznajmljujem stan, opremim i uredim po svom ukusu. Ovaj stan me podseća na malenu kuću za Barbike, svuda preovladava roze boja i to mi se zaista dopada. Ne bih mogla nijedan kutak da izdvojim kao omiljen, sve mi se dopada. Sa druge strane, često volim da idem u Čačak kod svojih gde imamo kuću, obožavam tamo da boravim", rekla je pevačica.

Kako je i sama navela, u stanu preovladavaju roze, bež i beli tonovi. Ima veoma prostran dnevni borovak, garderober u kojem se uglavnom i sprema za nastupe, ali najviše vremena voli da provodi u kuhinji.

Na terasi uživa samo kada joj baš dođe da se osami.

"Najviše vremena provodim u dnevnom boravku, ali i u kuhinji gde često kuvam. Svi koji me prate na Instagramu mogu da vide da svaki dan nešto spremam. Jedna sam od retkih koja je već sa 13 godina počela da sprema skoro sva jela, barem kada je reč o jelima iz naše tradicionalne kuhinje. Takve su i okolnosti bile da sam morala tako mlada da naučim da kuvam, ali evo sada se to ispostavilo kao dobro. Sve volim da jedem, ali i da spremam. Ne znam šta mi je draže od ta dva. Prvenstveno sam veliki ljubitelj domaće kuhinje i volim da pravim supe, čorbe, sarme, punjene paprike. Naravno, tu je i morska riba", pohvalila se ona kada su specijaliteti u pitanju, a onda dodala i da ne pravi žurke u stanu.

"Ne pravim žurke u stanu. Nisam takav tip osobe. Najviše volim da spremim dobru hranu, a onda pozovem svoje najbliže prijatelje da mi se pridruže. Jedna mirna i tiha varijanta koju često praktikujem."

Što se tiče jače polovine, Dragica ga krije kao zmija noge.

"Što se tiče emotivnog statusa, ne bih o tome pričala. Neka zasad to budu samo nagađanja, a ja ću se oglasiti kada bude pravo vreme", zaključila je pevačica.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track