OBRADOVIĆKIN BIVŠI IZNEO TEŠKE OPTUŽBE: Oduzeću Sandri sina! Stalno je pijana, a neće da se leči
Foto: ATA Images

Posledice

OBRADOVIĆKIN BIVŠI IZNEO TEŠKE OPTUŽBE: Oduzeću Sandri sina! Stalno je pijana, a neće da se leči

Stars -

Vladimir Babić kaže da će učiniti sve da njemu pripadne starateljstvo nad detetom jer smatra da ga majka, koja je pre dva dana zbog pijanstva završila u Urgentnom pa u policiji, poslednjih meseci zanemaruje

Sandra Obradović bi zbog optužbe bivšeg partnera Vladimira Babića da zanemaruje dete mogla da ostane bez starateljstva nas sinom.

Nekadašnja manekenka je, podsetimo, u subotu završila prvo u Urgentnom centru, a onda i u policiji zbog toga što je najpre pijana gađala komšiju s terase, a potom oca svog deteta optužila za nasilje. Međutim, ispostavilo se da nasilja nije bilo, da je ona izazvala incident, a kako je bila u vidno pijanom stanju, odvedena je na pregled kod lekara, pa u stanicu na trežnjenje. Protiv nje je podneta prekršajna prijava za remećenje javnog reda i mira, a u Urgentnom centru testirana je na nedozvoljene supstance.

Meša lekove i alkohol

Zbog svega što se desilo ispred zgrade u kojoj Sandra živi sa sinom, njen nekadašnji partner rešio je da traži potpuno starateljstvo nad njihovom bebom. On, kako kaže za Kurir, smatra da se učesnica prve sezone rijalitija „Farma“ neodgovorno ponaša prema detetu.

- Ovakvo ponašanje žene koja treba da vodi brigu o detetu je nedopustivo. Već mesecima strepim za dete, kojem ne želim da raste bez majke, ali kada je ta majka svakog dana pijana i još meša lekove sa žestinom, a neće da ide da se leči, onda moram da preduzmem sve mere da zaštitim sina. Naše dete nije krivo što se majka nedolično ponaša. Trpeo sam i pokušavao da je urazumim, ali nisam uspeo. Nemili događaj koji se dogodio pre dva dana je kap koja je prelila čašu - kaže Babić, koji ne želi da se njegova fotografija pojavljuje u medijima.

Prema njegovim rečima, Sandra živi u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu poslednja dva meseca.

- Mnogo puta sam joj govorio da mora da se leči od poroka, ali nju to ne zanima. Ona vrši nasilje nada mnom i dosta je bilo. Dete ima, hvala bogu, gde da živi. U mom stanu nema alkohola niti dozvoljavam bahato ponašanje. Njoj to nije odgovaralo, zato se odselila. Sin mi je na prvom mestu i želim da ima srećno detinjstvo. Sad je mali i ne zna šta se dešava, ali neću više da strepim da beba bude sama s pijanom majkom. Sutra ću da razgovaram s ljudima iz Centra za socijalni rad koji su upućeni u ceo slučaj i da zahtevam potpuno starateljstvo - završava Babić.

foto: ATA Images

Moli za razumevanje

Pokušali smo da dobijemo Sandru, ali se ona nije javljala. Na dan kada se desio incident ona je tvrdila da je prebijena, a onda se oglasila na Instagramu.

- Istina je da sam danas pretrpela ozbiljno nasilje i trenutno se nalazim u Urgentnom centru. Pored nasilja, V. B. mi je nasilno oduzeo dete. Ovo nije prvi put da doživljavam nasilje o kojem sam za javnost ćutala mesecima, ali sam ga svaki put prijavljivala policiji. Molim vas da imate razumevanja i strpljenja za mene dok se oporavim i dok mi bude ukazana zdravstvena pomoć, nakon čega ću izaći s kompletnom istinom i ozbiljnim dokazima u javnost! - napisala je Obradovićeva.

UZROK RASKIDA SANDRA OPTUŽILA BIVŠEG DA JE VARA SA SONJOM

Sandra Obradović i Vladimir Babić od početka veze su imali turbulentan odnos. Non-stop su raskidali i mirili se. Nekadašnja misica je biznismena optuživala da je vara s bivšom ženom Ace Lukasa Sonjom Vuksanović. Kako saznajemo, ona je Vladimiru često pravila ljubomorne scene u beogradskim restoranima. Nakon što se porodila, njih dvoje su uspeli da smire strasti, ali to nije dugo potrajalo, pa su se razdvojili kako se ne bi svađali pred bebom.

foto: ATA Images

Kurir.rs, Ljiljana Stanišić/ Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track