KEBIN SIN PODGREJAO PRIČE O RAZVODU: Igor IZBRISAO ženu Severinu, jedna fotka je DOKAZ! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

SAPUNICA

KEBIN SIN PODGREJAO PRIČE O RAZVODU: Igor IZBRISAO ženu Severinu, jedna fotka je DOKAZ! (FOTO)

Stars -

Sin Dragana Kojića Kebe promenio profilnu fotografiju na Instagramu na kojoj pozira sa suprugom, što su mnogi protumačili kao potvrdu krize u njihovom braku.

Već neko vreme spekuliše se da je brak Severine i Igora Kojića u krizi. Sada je mnogima potvrda da se rastaju to što je sin Dragana Kojića Kebe promenio profilnu fotografiju na Instagramu na kojoj pozira s njom.

foto: Damir Dervišagić

Bračni par Kojić od prvog dana veze privlači pažnju medija i fanova, pa se prati svaki njihov korak. Tako je, naravno, bilo i ovog puta, kad je Igor obrisao profilnu fotografiju na kojoj su bili on i Severina, a koju je duže vreme držao kao naslovnu, piše 24 sata.hr.

foto: printscreen iNstagram

Sad je pomenuta slika nestala, ali ono što mnogima nije jasno je to što je Kojić ostavio sve druge fotke sa Seve na profilu. S druge strane, oni koji prate njihov odnos čude se i što Kojić nije dugo objavio njihovu zajedničku fotografiju, skoro pola godine. Ipak, onima koji navijaju za ljubav laknulo je kad su videli da Igor i dalje prati Severinu na Instagramu, i to samo nju, kao i ona njega.

foto: Damir Dervišagić

Vest da se Splićanka i njen suprug razvode odjeknula je u medijima nakon što je Severina napustila Beograd i otišla u Zagreb bez Igora, gde je i proslavila svoj 48. rođendan. Nju su samo dan pred odlazak u Hrvatsku priveli zbog kršenja policijskog časa, a ona je, kako su tvrdili dobro upućeni, rekla da se posvađala s mužem, a nakon toga je promenila priču i kazala da je izašla u kupovinu. Svakako njih dvoje nisu zajedno otišli u Hrvatsku.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track