SLAVICA ĆUKTERAŠ IMA ČETIRI STANA U ŠAPCU, ALI JE KOMŠIJE NE VOLE: Uobražena je, ne zna ni dobar dan da kaže!
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

Stars patrola

SLAVICA ĆUKTERAŠ IMA ČETIRI STANA U ŠAPCU, ALI JE KOMŠIJE NE VOLE: Uobražena je, ne zna ni dobar dan da kaže!

Stars -

Još od 2004, kad se pojavila u prvoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", Slavica Ćukteraš imala je ispade i razmirice, kako s kolegama iz tima, tako i sa predstavnicima medija, zbog čega je stekla status neomiljene.

Ni njeni Šapčani nemaju baš lepo mišljenje o njoj. Posetili smo Slavičin rodni grad i porazgovarali s ljudima koji je poznaju. Prvo što su nam otkrili meštani jeste da je pevačica na početku karijere kupila tri velika stana u širem centru grada, u blizini bolnice, odmah pored stadiona Fudbalskog kluba Mačva. Tu je živela nekoliko godina.

foto: Kurir

- Ovde je ona kupila stanove pre petnaestak godina, sad tu živi njena majka Ljiljana, koja je držala salon lepote u prizemlju zgrade, ali ga je zatvorila. Ljilja je fina žena, kulturna, ljubazna. Često je srećem, mada se ne poznajemo dobro. Slavicu sam viđala kad dolazi da poseti majku, ali reč nisam progovorila s njom. Ne znam šta bih vam rekla, vidim da je ljudi ovde ne vole. Čula sam da su je pre zvali Bebana, dok je pevala u jednom orkestru po svadbama - rekla nam je gospođa koja radi na kiosku u blizini zgrade gde stanuje majka Slavice Ćukteraš, ali nije želela da se predstavi i fotografiše za novine.

foto: ATA Images

Prema rečima Šapčana, pevačica je u tom gradu vlasnica još jednog stana, koji se nalazi u naselju Bare. Posetili smo i taj kraj, gde smo saznali još detalja o njoj. Bivša Slavičina komšinica, koja ne želi da joj se ime pominje, ispričala nam je da je ranije imala priliku da je češće viđa, ali nikad joj se nije javljala.

foto: Kurir

- Živim u ulazu pored njenog, viđala sam je na parkingu ispred zgrade. Ona je ovde živela neko vreme, sad verovatno izdaje stan, nisam je skoro videla, možda pre pola godine. Čula sam da živi u Novom Sadu. Znala je da smo komšinice, ali nikad nije htela da pokaže ni najmanje ljubaznosti i kulture, da kaže makar "dobar dan". Uvek je nosila naočare za sunce i nije primećivala druge ljude, čak sam čula i od komšija baš iz njenog ulaza da se nikome od njih nije javljala. Valjda su takve te zvezde - rekla nam je ona.

foto: Damir Dervišagić, Kurir

Slavica se posle udaje za golmana Vladimira Avramova selila više puta, a najduže je bila nastanjena u Novom Sadu. Od sportiste se razvela prošle godine i živi s njihovom ćerkom.

Dogovor sa investitorom Stanove kupila na rate

Prema priči meštana Šapca, Slavica je nekretnine u tom gradu kupovala na rate dok je bila u zenitu slave. Većinu njih danas izdaje, što joj svakako dobro dođe kad nema posla. - S vlasnikom građevinske firme je postigla dogovor da plati u nekoliko rata te stanove. Tada je bila jedna od najpopularnijih pevačica i mogla je toliko para da zaradi. Bar ih je pametno uložila. Čuo sam da ima i stan u Beogradu, ali za to nisam siguran - rekao nam je muzičar koji je nastupao sa Slavicom u periodu kad nije bila afirmisana.

Ivan Ercegovčević/ Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track