ABRONOŠA USRED SREDE: Lakovernu prevario producent, Leptirica još isplaćuje svoja dva hita!

vodite računa

ABRONOŠA USRED SREDE: Lakovernu prevario producent, Leptirica još isplaćuje svoja dva hita!

Stars -

Ja nešto ne volim ovaj maj, ne znam vi, dragi moji. Nekako se igrica obrnula, čini mi se, maj kao da je zamenio ulogu s nekom depresivnom jeseni pa iako se uveče nadam suncu, ujutro me dočeka kiša. Niko živ više prognozu da ubode, priroda se baš poigrala s nama, toliko da se više ne zna ko pije, a ko plaća. Ali nije to slučaj samo s prirodom.

Tek se na estradi nikad nije čulo za pravila. Utisak je da se nikad kako treba nije znalo ni ko je sve s kim u šemi. Koliko god mislim da je to trend savremenog doba, stariji su svedoci da je i ranije bilo slično, samo nije bilo ptičica poput mene da sve te sočne tračeve prenesu onima koji vole da ih čuju. Prva priča posvećena je upravo takvoj jednoj romansi. Zapravo, to je bila romansa za nju, tada pevačicu u usponu koja je bespogovorno verovala svom producentu da mu se mnogo sviđa i da on želi pravu ženu pored sebe, pa mu je poklonila svu svoju pažnju, ali i telo. Neka se za ovu priliku zove Lakoverna.

Posle prve noći pričala je okolo da su u šemi, čak je do detalja nekim drugaricama opisivala njihovu akciju na klaviru u muzičkom studiju, pa i to šta je uzvikivala... Ali neću o tome, nije primereno. Međutim, on ju je šutnuo već nakon što mu se isplatio njen prvi hit. Istina, posle je nikad nije demantovao kad je u javnosti govorila da su dobri prijatelji, ali da ju je iskoristio, jeste. A nije to bila prva i jedina greška Lakoverne. Srljala je ona i dalje u nemoguće veze, iz kojih je uvek izlazila kao gubitnik. Nikako da nauči kako to funkcioniše u svetu slavnih, pa danas više nema ni ljubav ni karijeru.

Zato njene mlađe koleginice, kojima bi majka mogla da bude, i te kako znaju šta znači šema zarad krema. Krem, mislim - pokupi lovu od sveg tog biznisa i furaj dalje. Pa koliko traje, traje. Naime, ova mlada pevačica, neka bude Leptirica, skakuće od cveta do cveta i sve to zarad karijere, razume se. Ipak, njenu akciju prekinula je ova pandemija, pa nisam sigurna da li pauzira i s romansama ili mora da isplaćuje ona dva hita što je dobila sada kad nema gde da ih promoviše, jer ljudima nije ni do čega, pa ni do njenog uvijanja pred kamerama. Ne znam, ionako mi je bila antipatična, ti mladi ponekad kao da apsolutno nemaju stila, još kad sam čula s kojim matorcima je u vezi, radije ću sama sebi da zapevam.

Eto, dragi moji, vodite računa da vas ne prevare, ali nemojte ni vi da varate. Pogotovo u ljubavi. Možda nas priroda malo i pomazi ako vidi da mi ljudi ipak imamo dostojanstva i umemo da sledimo srce, a ne samo slavu i pare! Cmok.

foto: Naslovna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track