DARKO LAZIĆ I ANDREANA ČEKIĆ SRPSKI BONI I KLAJD! Kad bi ubio čoveka, pomogla bih mu da ga ZAKOPA!
Foto: Damir Dervišagić/Nebojša Mandić

šok

DARKO LAZIĆ I ANDREANA ČEKIĆ SRPSKI BONI I KLAJD! Kad bi ubio čoveka, pomogla bih mu da ga ZAKOPA!

Stars -

Andreana Čekić toliko voli i poštuje Darka Lazića da je zbog njega na sve spremna. Pevačica tvrdi da bi za svog kuma, kolegu i najboljeg prijatelja prikrila i najstrašniji zločin.

foto: ATA Images

- Darka volim kakav god da je i šta god radio i uradio. I to što se priča da se vratio starim porocima, da vozi brzo, da ne vodi računa, šta da kažem, on je takav i to je to. On ništa luđe ne živi od svih nas drugih. Kad se sve sabere i oduzme, ništa on ne radi drugačije od drugih. Ja ga toliko volim da čak i kada bi ubio nekog, pomogla bih mu da ga zakopa - izjavila je Čekićka za medije.

Njena skandalozna izjava može da se protumači da bi bila saučesnik u krivičnom delu ubistva, odnosno pomagač, kaže advokat dr Gvozden Grgur.

foto: Privatna arhivana

- Sa aspekta struke, ne ulazeći u to da li je u pitanju izjava koja je izrečena u šali, činjenica je da saučesnici u izvršenju krivičnog dela odgovaraju isto kao i sami izvršioci. Nekada se u praksi dešava da saučesnici dobijaju veću kaznu nego sami izvršioci. Neozbiljno je to što je pevačica izjavila jer treba povesti računa o tome šta poznate ličnosti javno izgovaraju, s obzirom na to da oni svojim autoritetom treba da daju primer drugima na koji način treba da se ponašaju - smatra advokat Grgur.

foto: Ana Paunković, Kurir

Inače, Lazić je poznat u javnosti kao pravi skandal-majstor, što njegova kuma podržava. Nakon pobede u "Zvezdama Granda" pevač je upadao u sve veće probleme. Podsetimo, Lazić je snimljen kako šmrče beli prah, priznao je da je koristio narkotike, ali da je uspeo da se reši poroka. Poznat je kao neko ko voli brzu vožnju, pa je nekoliko puta padao s motora.

foto: Zorana Jevtić

U oktobru 2018. godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, kada je vozio pijan i bez vozačke dozvole, a tada je imao 1,39 promila alkohola u krvi. Pevač je bio teško povređen i lekari su se borili za njegov život. Lazića ni to nije opametilo, već je nastavio da se ponaša bahato. I za vreme vanrednog stanja u Srbiji pevač je čak dva puta priveden. U martu je prekršio policijski čas, a krajem aprila ga je privela policija jer je upravljao automobilom "porše panamera" bez vozačke dozvole. Oba puta je platio kaznu.

Ovako ponašanje Adreana podržava

27. 11. 2013. Vozio automobil kome je istekla registracija 19. 3. 2015. U Beogradu, van naseljenog mesta, vozio 80 kilometara na sat više od propisane brzine u tom delu saobraćajnice 20. 4. 2015. Vozio bez vozačke dozvole i pod zabranom vožnje 22. 5. 2015. Vozio pod zabranom 7. 7. 2015.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Dva prekršaja vožnje pod zabranom i bez vozačke dozvole 22. 11. 2016. U mestu Umčari vozio je 20-40 kilometara na sat brže nego što je propisano u tom delu saobraćajnice. Istoga dana napisana mu je i prijava zbog vožnje bez adekvatne vozačke dozvole 17. 4. 2018. Vožnja bez vozačke dozvole i brza vožnja 23. 10. 2018. Brza vožnja bez vozačke dozvole 28. 3. 2020. Prekršio policijski čas 29. 4. 2020. Uhvaćen u mestu Subotište da vozi bez vozačke dozvole

Zaćutale

Ne družim se sa Anom Sević

Andreana priznaje da je sa bivšom ženom Darka Lazića Anom Sević, kojima je kumovala na venčanju, zahladila odnos, ali da se nisu svađale. To se očigledno desilo nakon Darkovog koncerta prošle godine jer su tada zajedno sedele u prvom redu i bodrile zvezdu "Granda".

foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

- Nismo u svađi, ali mogu reći i da se ne družimo. Niti je uticao njen razvod na to, jer su se razveli pre mnogo godina, niti se mešam u njene bivše ni u sadašnje ljubavi - rekla je Andreana za Blic.

Kurir.rs / Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track