KOJIĆEVI I DALJE ŽIVE NA DVE ADRESE: Seve partija po Hrvatskoj, Igor samuje u Beogradu! Obilazi prirodu bez žene!
Foto: ATAImages/ Antonio Ahel, Damir Dervišagić

Misterija

KOJIĆEVI I DALJE ŽIVE NA DVE ADRESE: Seve partija po Hrvatskoj, Igor samuje u Beogradu! Obilazi prirodu bez žene!

Stars -

Severina i Igor Kojić su i dalje razdvojeni, što do sada u njihovom braku nije bio slučaj. I jedno i drugo su u svojim državama - Seve u Hrvatskoj, Igor u Beogradu. I to ništa ne bi bilo čudno da glasine o njihovom razvodu nisu sve jače.

foto: Ana Paunković

Snajka Dragana Kojića Kebe otišla je pre nekoliko nedelja u Hrvatsku iz Beograda, gde je provela mesec dana. Igor nije pošao s njom. Ona se sada provodi u Hrvatskoj, pa je u utorak veče bila na rođendanskoj proslavi kod svog saradnika i dugogodišnjeg prijatelja Davora Grgina. Ako je suditi po fotografijama koje su objavili tamošnji mediji, Seve je bila odlično raspoložena i osmeh nije skidala s lica.

foto: Damir Dervišagić

Ona se na zabavi latila i mikrofona i zapevala nekoliko pesama. Za to vreme Igor se slika po prirodi. Da u njihovom raju ne cvetaju ruže, dokaz su i reči koje je Kojić postavio kao status, a koje je svojevremeno izrekao patrijarh Pavle.

- Kada bi se svi držali ljubavi, ova zemlja bi bila raj. Ali kada bi se svi držali bar onog što je malo manje od ljubavi - jer ljubav je veza savršenstva - kada bi se makar držali principa "Što želite sebi, to činite drugima, što ne želite sebi, to ne činite drugima", onda bi zemlja, ako ne bi postala baš raj, bila blizu raja - postavio je reči patrijarha uz selfi.

foto: Nebojša Mandić

Ono što je sigurno jeste da se i dalje prate na Instagramu, ali ni jedno ni drugo se ne oglašavaju povodom spekulacija da se razvode.

Ljiljana Stanišić/ foto: ATAImages; Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track