NIJE SVE U MIŠIĆIMA: Kristijan Golubović OFARBAO kosu i prekrio SEDE! (FOTO)
Foto: Printscreen

METROSEKSUALAC

NIJE SVE U MIŠIĆIMA: Kristijan Golubović OFARBAO kosu i prekrio SEDE! (FOTO)

Stars -

Nakon izlaska iz zatvora Kristijan Golubović (50) odlučio je da povede računa o fizičkom izgledu, a prva na redu bila je kosa.

foto: Printscreen

Očigledno je da bivši robijaš i rijaliti učesnik i u ozbiljnim godinama prati trendove, pa se ne libi da isproba nove stvari kako bi izgledao bolje i imao više samopouzdanja. Kristijan ne voli sede na svojoj glavi, zbog čega je posetio frizera i rešio ih se. Iako je žestok momak, njemu očigledno nisu bitni samo mišići već i mladolikost i moderan izgled.

foto: Printscreen

U to smo se uverili kada je gostovao juče na Hepi televiziji. Kristijan je sedeo u studiju, a ono što je bilo primetno jeste da izgleda svežije i dosta drugačije. Niko nije mogao da ne primeti njegovu gotovo zift crnu kosu.

foto: Printscreen

Inače, on nije jedini na javnoj sceni koji se farba. Gagi Đogani prikriva sede, a kako je trenutno u "Zadruzi", gde nema mogućnost da se bavi kosom, imali smo priliku da ga vidimo sedokosog.

foto: Damir Dervišagić

Zdravko Čolić vodi računa o kosi i redovno prikriva sive vlasi, pa i ne možemo da ga vidimo u prirodnom izdanju. Mile Kitić takođe pribegava farbanju, zbog čega je imao problem sa opadanjem kose, baš kao i Miloš Bojanić.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track