Najnovije vesti

JELENA TOMAŠEVIĆ JE PRED IVKOVU SLAVU IMALA VELIKU TREMU! A evo šta je pokojni Manda tada uradio za nju!
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

PRISETILA SE

JELENA TOMAŠEVIĆ JE PRED IVKOVU SLAVU IMALA VELIKU TREMU! A evo šta je pokojni Manda tada uradio za nju!

Stars

Jelena Tomašević je na početku karijere dobila priliku da bude deo sada već kultne "Ivkove slave", a to iskustvo nikada nije zaboravila. Kako je ispričala, imala je veliku tremu, a pokojni Milorad Mandić Manda bio joj je tada od velike pomoći. 

"Željko Joksimović je komponovao muziku za film, a ja sam tada sarađivala sa njim na svom prvom albumu, tako sam i dobila šansu da na početku svoje karijere pevam i glumim u sad već kultnom filmu 'Ivkova slava", priseća se ona: "Bila mi je velika čast što sam imala priliku da stojim u kadru sa glumačkim legendama poput Milorada Mandića Mande, Dragana Bjelogrlića, Nataše Ninković, Anice Dobre, Nikole Đurička, Enisa Beslagića, Srđana - Žike Todorovića... Manda me je ohrabrivao i zasmejavao da bi mi pomogao da se opustim zvog ogromne treme koju sam imala. Sa tog snimanja nosim divne uspomene, jer su me svi lepo dočekali, puni saveta i topline. Tada se potvrdilo da su najveći i najuspešniji umetnici u stvari najjednostavniji i najtopliji ljudi."

Ovo, inače, nije jedini filmski projekat koji je Jelena obojila svojim glasom.

"Imala sam sreću da sam se oprobala kao glumica, ali kroz pevanje na filmu 'Ivkova slava' i mjuziklu Ivane Žigon. U crtanom filmu 'Mali princ' sam pozajmila glas liku majke, to mi je bio poseban izazov. Lepo je kada se talenat umnožava, a za mene su to sve nova i lepa iskustva", rekla je ona koja sa ćerkom Ninom i suprugom Ivanom Bosiljčićem polako pravi planove nakon izolacije:

"Vodimo računa i dalje jer epidemija još nije završena. Nosimo maske kada idemo u kupovinu, ali ipak se polako život vraća u normalu... Nina i dalje ima nastavu na daljinu, ali na to sam se potpuno navikla. Jedino mi nedostaju koncerti i moja publika, sa kojom jedva čekam da pevam", priznala je ona. 

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...