SVI BI DA IMAJU FRIZURU KAO MIDORAG RADONJIĆ: BAĆA STIL za 450 dinara! (FOTO)
Foto: Printscreen YT

HIT FRIZ

SVI BI DA IMAJU FRIZURU KAO MIDORAG RADONJIĆ: BAĆA STIL za 450 dinara! (FOTO)

Stars -

Ukoliko želite da ličite na legendarnog Baću iz serije i filma "Južni vetar", to sada možete postići za samo 450 dinara! Jedan frizerski salon iz Pirota rešio je da profitira na frizuri nazvanoj "Baća stajl".

foto: Printscreen YT

Miodrag Radonjić proslavio je lik ovog kriminalca u popularnom ostvarenju. Čuveni Baća brzo je stekao simpatije publike, posebno žena, koje su zaljubljene u njega.

foto: Printscreen YT

Zato i ne čudi što se jedan frizer iz pirotskog naselja Poljska Ržana dosetio da profitira na njegov račun. On je putem Fejsbuka postavio oglas u kome nudi da muškace preobrati u Miodraga, tačnije u Baću, i to po povoljnoj ceni.

foto: Fejsbuk

- Odsad u vašem salonu u ponudi imate novi stil frizure. Glumac sa slike Miodrag Radonjić, poznatiji kao Baća iz serije "Južni vetar", jedan je od najpoznatijih likova. Njegov stil frizure se sastoji iz fejda sa strane koji se dalje nastavlja oblikovanom bradom. Gornji deo kose je ošišan tako da se sa završnim feniranjem stvara veoma neodoljiva frizura. Ovaj stil sam nazvao "Baća stajl" i cena će biti 450 dinara. Tako da, dragi klijenti, vi koji imate bradu i volite ovaj stil da furate gradom, posetite naš salon jer vaš izgled je moj uspeh - stoji u objavi na Fejsbuku.

foto: Aleksandar Letić

Kako smo saznali, i u drugom salonima mnogi muškarci traže ovu frizuru, koja je definitivno postala hit.

foto: Vladimir Šporčić

Kontaktirali smo i sa Miodragom, koji je bio oduševljen ovime, ali i priznao da to nije njegova zasluga, već zasluga devojaka iz šminkernice. - Vrlo sam počastvovan. S tim što najveća zasluga za tu frizuru pripada našim koleginicama iz sektora šminke - Mari, Žani i Mici - rekao je čuveni Baća.

Kurir.rs/ J. Stuparušić/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track