Najnovije vesti

MALI ŽELJKO OD ARKANA NASLEDIO SAMO IME, SAV JE NA DEDU BOGDANA: Naslednik ima moćan horoskop, predviđaju mu velika dela
Foto: Kurir

SREĆA ZAPISANA U ZVEZDAMA

MALI ŽELJKO OD ARKANA NASLEDIO SAMO IME, SAV JE NA DEDU BOGDANA: Naslednik ima moćan horoskop, predviđaju mu velika dela

Stars
08:14h

Unuk Cece Ražnatović ima odličan horoskop, a ako je sudeći po natalnoj karti, kada poraste biće javna ličnost, političar, glumac ili arhitekta, kaže astrolog Dušan Veličković.

foto: Nebojša Mandić

Mogao bi da se ostvari i u preduzetništvu. Iako je fizički povukao na porodicu svog tate Veljka Ražnatovića, astrolog tvrdi da je beba Željko po karakteru sličniji Rodićima i da je isti deka Bogdan, a ne Arkan.

foto: Kurir

Naslednik porodice Ražnatović od prvog sekunda rođenja postao je centar sveta porodicama Ražnatović i Rodić, a mi smo kontaktirali astrologa koji kaže da će maleni Željko uvek biti glavni predmet njihove pažnje zbog horoskopskog znaka i podznaka.

foto: Kurir

- On je u znaku blizanca, a u podznaku lava, i svakako nije obično dete. Upravo zbog lava će uvek težiti da bude u centru pažnje, biće im, što se kaže "gazda u kući", svi će morati njega da gledaju, da pitaju... Već za tri dana Veljko i Bogdana će moći da vide njegov karakter, eto takvo je dete - kaže Dušan i dodaje da bi zbog nekih stvari bilo bolje da je rođen samo dan ranije. - Ima meseca u škorpiji što nije dobro u smislu da će biti sklon stresiranju i nerviranju. Ipak, on je zapravo jedna stara i zrela duša, dečak je u prošlom životu bio monah i prošao je razna duhovna uzdizanja, tako da će znati da se nosi sa time. Pozicija Meseca znači i jaku povezanost sa majkom, a Venera predispozicije da se bavi javnim poslom, da će biti poznat, popularan. To je zrela, moćna osoba, dobar organizator, preduzetnik na dedu Bogdana.

foto: kurir

Iskreno, od dede Arkana nasledio je samo ime. Sve drugo je na dedu iz Titela. Željko ima predispozicije i da bude biznismen, ali ima i harizmu koju je nasledio od Cece - kaže Veličković i otkrio u čemu bi još "Cecino mezimče", kako ga je nazvao, mogao da bude uspešan.

foto: Damir Dervišagić

- Mogao bi da bude jako, jako popularan. Ne baš kao Ceca, ona je institucija, ali ima mnogo više harizme u odnosu na ostale Ražnatoviće. Odlično bi mu išlo da se bavi politikom, glumom, ali i gradnjom. Najbolje bi bilo da se bavi arhitekturom jer je toliko kreativan, tu bi bio najuspešniji - kaže on i dodaje da maleni dečak i nema šta loše da nasledi ni od jedne porodice.

foto: Luka Stojanović Espreso.co.rs

- Mnogi su mislili da će Veljko biti problematičan kada poraste, ali je Ceca to uspešno iskontrolisala i pogledajte ga sad. Uzoran i lepo vaspitan mladić koji je osnovao porodicu. Ponavljam, jedino taj mesec u škorpiji može malo da pravi problem novom članu, jer će biti emotivan, za njega će principijelnost i čast biti iznad svega, zna da pamti sve i da teško oprosti, ali izaći će na kraj sa time. Da su zakazali porođaj dan ranije, mesec bi mu bio u vagi, kao i gradu Beogradu, bio bi svetski čovek i ne bi se nervirao. Ali, sve u svemu, jedan lep horoskop koji predstavlja brojne mogućnosti za uspeh i srećan život - završava on.

Ovako izgleda beba Željko isti Veljko

Posle Anastasije i Ceca je potvrdila da Željko liči na tatu Veljka, a isto je rekla i Bogdana. Mi smo došli do fotografija na kojima je bokser kao beba, pa sada imamo predstavu i kako izgleda novi član Ražnatovića.

foto: Instagram

Veljko je nedavno na Instagramu objavio nekoliko slika iz svog detinjstva. Na jednoj sedi sa bokserskim rukavicama zakačenim na ramenima, a ispod fotke je napisao:

foto: Instagram

- Ne možeš da se boriš protiv sudbine.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Kurir 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja