DŽEHVEROVIĆEVA POKRALA TUĐE IDEJE: Teodora zvana kopija!
Foto: Printscreen

Bruka

DŽEHVEROVIĆEVA POKRALA TUĐE IDEJE: Teodora zvana kopija!

Stars -

Kad bi se Teodora Džehverović oslonila na svoj ukus za modu i ideje za muzičke spotove, od njene karijere bi verovatno ostala samo želja da bude uspešna!

Nesporno je da ona ima talenat za pevanje i dobar izgled, ali kako stvari stoje, sve ostalo mora da "pozajmi od drugih". Spotovi, stajling, pa čak i pokreti koje koristi u video-klipovima pripadaju svetskim zvezdama koje Džehverovićeva revnosno kopira.

foto: Printscreen

Na primer, stajling za spot "Gasolina", koji je poslednji objavila, zapravo je osmislio tim čuvene Bijonse. Jedna od najpoznatijih pevačica na svetu još 2009. pozirala je u svetlećem prsluku nalik na oklop, sa retrovizorima, što je u to vreme izazvalo dosta pažnje u javnost, ali Teodoru to nije sprečilo da 11 godina kasnije snimi klip skoro identično obučena.

foto: Instagram

Bijonsin stil kopirala je u još nekoliko prilika, poput slikanja u roze kompletu od pre dva dana.

foto: Printscreen

U pomenutom spotu za pesmu "Gasolina" Teodora se poslužila i stajlingom Desi Perkins. Obukla je identičan crveni kostim kakav je poznata jutjuberka nosila u oktobru prošle godine.

foto: Printscreen

Džehverovićeva nema ideje ni kada su u pitanju kadrovi za video-klipove, već i to mora da iskopira od stranih izvođača. Tako je od Arijane Grande i Niki Minaž iskoristila deo kada zajedno s još nekoliko devojaka voze kućne bicikle, što se može videti u njenom spotu "Tresi, tresi". Takođe, i za singl "Linija" sve je preuzela od drugih.

foto: Printscreen

Inspiracija joj je bila Era Istrefi i njen megahit "Bonbon".

foto: Printscreen

Teodora je snimila identične kadrove kao Era, koristeći sneg i maglu kao motiv u pozadini, sportsku garderobu, a čak je iskopirala i pokrete slavne pevačice u spotu.

foto: Printscreen

Bivšu učesnicu "Zadruge" pratioci na društvenim mrežama već su prozivali da kopira ideje drugih javnih ličnosti. Krajem novembra prošle godine objavila je fotografiju na kojoj je pozirala skoro identično kao njena ljuta rivalka Tamara Milutinović, a zanimljivo je da se potrudila da iskopira čak i njenu frizuru. Tada su joj fanovi skrenuli pažnju da bi trebalo malo suptilnije da krade tuđe ideje. - Ju, ja sam mislila da je ovo Tamara. Pa bar nešto promeni, ne mora ovoliko da bude očigledno - glasili su komentari ispod fotografije.

Ivan Ercegovčević/ foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track