ONA JE ZVEZDA GRANDA ANĐEOSKOG GLASA: Ima problem koji NESTAJE kada zapeva, a o kome retko priča!
Foto: Printscreen/Youtube

oduševila sve

ONA JE ZVEZDA GRANDA ANĐEOSKOG GLASA: Ima problem koji NESTAJE kada zapeva, a o kome retko priča!

Stars -

"Zvezda Granda" Ivana Dimkovski ima anđeoski glas, ali o svom problemu koji ima skoro nikada ne priča.

foto: Printscreen/Youtube

Sa njom rade Mira Škorić i Ivana Negativ, za koje Dimkovski kaže da su veoma posvećene u pripremanju kandidata.

"Daju mi energiju i snagu da izdržim. Dobijam vredne savete od sve tri, one su dobitna kombinacija kad se spoje" otkrila je Ivana.

Ovo nije prvi put da se mlada pevačica takmiči i da nastupa pred milionskim auditorijumom, jer je učestvovala i u “Pinkovim zvezdicama”, gde je dospela do superfinala, a sada je otkrila i da se ova dva takmičenja značajno razlikuju.

"U ovom šouu je sve ozbiljnije, žiri je stroži, a konkurencija je veća. Veća je napetost, veći su zahtevi, sve je drugačije. Ipak je ono bilo takmičenje za decu, a ovde se takmiče i stariji i mnogo iskusniji od mene" priča mlada pevačica.

Ivana kaže da je pevanje volela od malih nogu i da je išla na časove kod nekoliko profesora muzike, ali i da je talenat nasledila od oca i majke.

foto: Printscreen/Youtube

Ipak, ono što je malo poznato javnosti, jeste da Ivana ima govornu manu, to jest, da zamuckuje dok priča, dok kada peva nema tih problema. To je je bilo opštepoznato i u "Pinkovim zvezdicama" i u "Zvezdama Granda", ali se nije nigde isticalo, pošto ona ne voli da priča o tome. Inače, Ivani se ovaj problem javio kada je imala šest godina i od tada se trudi da ga reši upornim vežbanjem.

Kurir.rs / Objektiv / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track