DRAGANA MIRKOVIĆ ODUŠEVLJENA MLAĐOM KOLEGINICOM: Tanja Savić je ista ja u MLADOSTI! (FOTO)
Foto: instagram

JA SAM TVOJA NASLEDNICA

DRAGANA MIRKOVIĆ ODUŠEVLJENA MLAĐOM KOLEGINICOM: Tanja Savić je ista ja u MLADOSTI! (FOTO)

Stars -

Dragana Mirković oduševljena je izgledom mlađe koleginice Tanje Savić, pa je priznala da je ona neodoljivo podseća na nju samu iz devojačkih dana.

foto: Sonja Spasić

Luče iz Kasidola nimalo nije sujetna i nema problem da udeli komplimente drugim ženama. Ona se oduševila kada je videla snimak Tanje Savić sa nastupa, pa ju je na Instagramu pohvalila, ali i prisetila se sebe iz mlađih dana.

foto: Printscreen/Instagram

- Pazi kada sam pomislila da sam ja iz mlađih dana, neverovatno - napisala je Dragana, a Tanja se zahvalila.

foto: Printscreen Instagram

- Pa Bože - napisala je Savićeva uz emotikone srca. Ipak, Mirkovićeva nije tu stala, pa je pohvalila koleginicu i rekla joj da izgleda bolje od nje.

foto: Printscreen Instagram

- Samo si ti lepša - rekla je Dragana. Inače, poznato je da je Tanja aktivna na Intsagramu i da komunicira sa fanovima, a nedavno se pravdala kada su je napali da se ugojila.

foto: Instagram

- Kilo gore, kilo dole. Molim te, nemoj da se ovako sramotiš, ti si jedna od najlepših srpskih pevačica i ovo je sramota - napisao joj je jedan pratilac aludirajući na to da se ugojila, pa je Tanja objasnila: - Radim na tome da smršam, i meni smeta, veruj mi - napisala je Tanja i dobila kritike što se pravda bilo kome.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track